Kızlar bu ne olabilir yaşayan var mı

Mavigemici

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2024
82
0
27
Kızlar benim uzun zamandır belimin yan kısımlarında agrı var yatarken de oluyor böbrkte bişey cıkmadı fıtıkta yok ama bu agrı nedir ya başına gelen var mı bel kemigim hafif eğri imiş Emar da öyle cıktı anlamadım o bölgelerde hangi organ var ürolojiye gittim böbrekte bişey yok dedi dahiliyeye mi gitmem lazım

Bel kemiginizin egriligi agri yapiyor olabilir?
Romatoit artrit olabilirsiniz belki, idrar yollari iltihabiniz olabilir, ayaklariniz ciplak geziyorsaniz usutuyor olabilirsiniz.

Secenek cok. Gittiginiz doktorlar yonlendirmedi mi?

Bel kemiginizin egriligi agri yapiyor olabilir?
Romatoit artrit olabilirsiniz belki, idrar yollari iltihabiniz olabilir, ayaklariniz ciplak geziyorsaniz usutuyor olabilirsiniz.

Secenek cok. Gittiginiz doktorlar yonlendirmedi mi?
Olabilir ama geçmiyor anlamadım fiziğe git dedi doktor üroloji böbrekte yok kemiğin egri dedi sanki yanlar zonkluyor yatarken

Benim de aylardır geçmeyen bel sırt ağrım vardı, çok yorulduğumda daha da artıyor. Yaşım da genç neden olur bu diye fizik tedaviye gitmem sonucu omurgamda bel kısmında eğrilik olduğu anlaşıldı. Hafif düzeyde skolyoz çıktım yani hiç beklemezken. O yüzden aksatmayın gidin özellikle doktor kemiğin eğri gibi dediyse bir an evvel gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…