• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kızlar bu nasıl olmuş yaa.

BenimKemiklerimiri

I Love Kebap
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
2.712
3.442
333
Pazar günü bir yere daha bakıcam orda giydiklerimi de koyarım.şimdilik en beğendiğim bu.
çok mu sade?
$Goruntu(332).jpg

Vucut tipinize gitmis.Gayet guzel tasiyorsunuz.Emanet gibi durmamis.Yaprak dokumunde ki Leyla ya benzettim sizi resimden:)
Allah mesud etsin.

bu gayet güzel,sade ama şık.bence gelinlik dediğin böyle olmalı ;):31:

bende çok taşlı etekleri süslü şeyleri sevmiyorum.bu şık geldi bana ama kararı pazar günü vericem :D

Vucut tipinize gitmis.Gayet guzel tasiyorsunuz.Emanet gibi durmamis.Yaprak dokumunde ki Leyla ya benzettim sizi resimden:)
Allah mesud etsin.

çok teşekkur ederim.leylaya da ara ara benzeten oluyo evet hehe

yok canım yaaa hiç gelinliğe beznetemedim
çok güzelsin
başka modellere de bak derim
güzelliğin daha da ortaya çıkacaktır eminim:16:

teşekkur ederim :17:
evet bakıcam başka gelinliklere.bide düğün olmuycak nikah yapıcaz sadece.öyle afilli şeyleri de kendime hiç yakıştıramadım ya ne var ne yok giyiyorum ama yakışmiyiii.

ya ben senin güzelliğine bunu pek yakıştıramadım , şık bi sadelik olur ya bunda şıklık eksik biraz sanki zarifte durmuyo, senin güzelliğini ortaya daha iyi koyabilecek bişeylere daha bak bence :16:

ya cnm güzel ama aslında daha güzel modeller var tatlım yaa. tamam sadec bi nikah olcak diyede bu kadar sadesini seçme derim bence. başka şeylerede bak tatlım bence

Amatör fotoğraflar genelde pek göstermezler gelinliğin nasıl olduğunu. Ben bu modeli biliyorum, bence oleg cassininin en güzel modellerinden biri.nikah için gayet uygun. hele de duvakla, çiçekle.

imgRes.ashx

evet oleg'den denedim bende.ama bana yakışmamış olabilir doğrudur.
mesaj alınmıştır arkadaşlar fikir beyan eden herkese teşekkurler.ben bi kaç tane daha beğeniğim gelinlik.onlar arasında yine fikir isteyebilirim sizden :D

evet oleg'den denedim bende.ama bana yakışmamış olabilir doğrudur.
mesaj alınmıştır arkadaşlar fikir beyan eden herkese teşekkurler.ben bi kaç tane daha beğeniğim gelinlik.onlar arasında yine fikir isteyebilirim sizden :D

çok hoşmuş oleg e bakmayı bende düşünüyorum bakalım bende nikah düşünüyorum sadece bencede çok uygun bi gelinlik bende sade bişiler istiyorum çünkü sana da çok iyi gitmiş bence
fiyatı ne kadar bu arada bunun :44:

canım beklenen güne az kaldı demek
allah utandırmasın inşallah:nazar:
gelinlik sana çok yakışmış
ama bu gelinliğin çok çok güzel olduğundan değil senin iyi taşıdığından
elbisemsi bi havası var
o karnının üzerinde duran çiçek sanki sıradanlaştırmış gibi:26:
bu arada epey zayıflamışsın:66:

Son düzenleme:
arkadaşlar herkese teşekkur ederim.dediğiniz gibi biraz daha ışıltılı modellere baktım.onlar daha çok yakıştı.çok güzel bi gelinlik beğendim onu alıcaz buyuk ihtimalle.eminim bu seferkini sizde beğenirsiniz.fotosunu çektirmediler.haftaya falan çekersem koyarım onuda.
teşekkur ederim tekrar herkese.

Back