Kızlar bu konuyu aca aca bi hal oldum kusura bakmayinn

Miyoppanda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2017
67
9
1
30
Sizce 30 aralıkli birinin 1 ocak yazilmasi ne gibi sonuclar dogurur? Kardesim 30.12.2003 lu ve 2004 lulerle okuyor. Anneme biraz sinirli madem sezaryen dogurdun ne diye 1.5 2 gn daha tutmadin dio ki zaten kardesim 20 gun fazladan kalmis tirnaklari filan morarmis neyse. Ergen psikolojisiyle bu uzuluyo sinfta dalga geciyolarmis bunla. Buyuksun bizden diye. O bunu pek takmiyo tek nokta 2003 lu muyum yoksa 2004 lu muyum seyi 2003 lu olsa 14 yasinda olcak 2004 lu olsa 13. Hesapladik 13 çıktı ama 2004 lu degil. Yani anlayacaginiz bayagi bi arada kaldi. Hastane dogumlu ve eger bir mucize olup da hastanede kaydi bulunmuyorsa 01.01.2004 yapcakmis dogum tarihini 1.5 gun icin normalde bu kadar takcak bi kiz degil. Bize yardim eder misiniz? Cidden dalga konusu oldu sinifta 1.5 gun icin..

Ya yoksa kardeşim dediğin, 13 yasında olan aslında sen misin? Bu kadar peşpeşe konu acmak 13 yasındaki birinin yapacağı iş gibi geliyor cunku.

Aynı konuyu 4. defadır açıyorsunuz, 5. tekrarı olmasın lütfen, üyeler zaten cevap atmış diğer konularınıza.

ben de 30 aralık doğumluyum
1 ocak yazıyor ama ben benden 1 sene büyüklerle okudum
o zaman da küçüksün diye dalga geçiyolar
ama 27 yaşına geldim artık sorun kalmadı
ben de 89 luyum diyodum eskiden
şimdi 90 lıyım diyip geçiyorum
kardeşin dert etmesin
sonrasında problem olmuyor.

kardeşim de aynısı
onu da 1 ocak yazdırdılar
ama bu defa onu aynı kardeşin gibi bi sene geç gönderdiler
o da 94 lü ama 95 lilerle okula gitti
hiç sorun yaşadığınndan bahsetmedi.
askerlik için iyi oldu bile diyor

eşim de 1 ocak
onu da geç yazdırmışlar
ama o zaten 1 sene sınıfta kalmış
o yüzden ister istemez büyük olmuş diğerlerinden

bizim tüm aile doğum günümüz aynı kimlikte
ama ben kendi çocuğumu günü gününe yazdırcam.

böyle olunca resmi doğumgünümle asıl dogumgünüm karışıyor bir türlü doğru zamanda kutlanamıyor

canım seninki zaten benim kardeşim gibi 30 aralık yani yılbaşında doğmuş olmuyor musunuz 1 ocak de gitsin 1.5 gün geç yazılmışsın o kadar maalesef benm kardşim 30 aralık yazıldı yani babam öyle yapmış büyük olsun devlet dairelerinde erken emekli olur diye filan şimdi mahkemede 01.01.2004 yaptırtmaya çalışcaz olursa tabi çnkü hastane kaydı duruyorsa eğer dava red edilcek 01.01.2004 yapcaz herkesee 1 ocak dicek ama aklına şu takıldı 1.5 gün geç yazılmak yani aynısının yazmaması kötü birşey mi diyo ancak 30 aralık yani nerdeyse değil tamamen yılsonu oldugu içn içi bi ferahlamış gibi oluyo sence 01.01.2004 yapalım mı tatlım??

hıı ben yanlış anlamışım
30 aralık kalsın yahu
hiçbir sorun çıkarmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…