kizlar bu kadar uye var hic tatile giden yokmu araniza daha cok oneri lutfen

Nelakası var güzelim tur firması calısanlarımıyız biz? tatilsepetini acar bakarsın

Geçen sene 10 günlüğüne Antaya'da "adrasan"a gitmiştik,bungolovlarda kalmıştık..çok sessiz ve sakin bir yer,doğası ve plajı muhteşem,kalabalık yok..bayılmıştık eşimle:16:tavsiye ederim canım.

Son düzenleme:
marmarıse gıdeceksen bozburun verenda hotel lorymahotel tavsıye edrım ıncele yenı oteller ve daha tanınmadıkları ıcın cok kalabalık ta degıler cok rahat dersınız cocugunuzla hersey dahıl buyuk otellerde kalabalık ıcınde sıkış tepış denıze , yemege gıdecegıne cok sakın lux ve rahat decegınız oteller daha baskada var oteller bozburun dıye aratarak bulabılırsın kolay gelsın

Cutemum oyle diyorsun ama butun sitelre bktim onemli olan orda kalanlarin yorumlari.sitedede yorumlar var ama yalan mi degilmi bilemezsin.en azindan burda paylasmanizi istedim giden var mi diye.ozellikle cocuklu annelere sormak istemistim

bir çok tatil yeri gezdim içlerinde sessiz ve sakinliği ile daha çok ilgimi çeken beğendiğim Ayvalık olmuştu..
hem denizi çok güzeldi hemde kalabalık değildi memnun kalmıştım tavsiye ederim..

Cutemum oyle diyorsun ama butun sitelre bktim onemli olan orda kalanlarin yorumlari.sitedede yorumlar var ama yalan mi degilmi bilemezsin.en azindan burda paylasmanizi istedim giden var mi diye.ozellikle cocuklu annelere sormak istemistim

ama cevap verdım dıkkate almadınkı

bir çok tatil yeri gezdim içlerinde sessiz ve sakinliği ile daha çok ilgimi çeken beğendiğim Ayvalık olmuştu..
hem denizi çok güzeldi hemde kalabalık değildi memnun kalmıştım tavsiye ederim..

bak oradan tavsıeyde bulunmadım otel arıyor dıye
13 gun once geldım ayvalıktan
onumuzdekı ay bası tekrar gıdıyorum ınanılmaz sevdım ama bana cok sessız sakın gelmedı kıvamındaydı bana gore :10:

Geçen sene 4,5 yaşındaki kızımızda side de Side Prenses Otel e gittik.

Yıkılıp 2 sene önce yeniden yapılmış, temiz, düzenli, leziz yemekli ve çok çeşitli, çalışanlarından memnun kaldığımız kızımında büyük kefil aldığı herşey dahil bir oteldi.

Side düşünürsen tavsiye ederim.

Kısmet olusa kızım istediği için bu senede aynı oteli tercih edeceğiz.

geçen sene nena clup manavgata gittik çocuğun varsa çok memnun kalırsın bu sene sueono beac alanya yı tercih etik merkeze yakın herşey dahil olduğu için tesise takılıp kalmayalım diye

bak oradan tavsıeyde bulunmadım otel arıyor dıye
13 gun once geldım ayvalıktan
onumuzdekı ay bası tekrar gıdıyorum ınanılmaz sevdım ama bana cok sessız sakın gelmedı kıvamındaydı bana gore :10:

belkide benim gittiğim dönemde sakindi bilemiyorum ama çok hoşuma gitmişti benim...

özellikle Ayvalık tostu :)

Antalya"çamyuva"da "simena"tatil köyünü de tavsiye ederim arkadaşım..ordan da çok memnun kalmıştık..şimdiden iyi tatiller:10:

tatil deyince aklımıza deniz, kum, güneş gelir, halbuki görülmesi gereken nice güzellikler var ülkemizde. geçtiğimiz yıl balayını nerede yapalım diye çok düşünmüştük ve abanta gitmeye karar verdik , her mevsim görülmeye değer, müthiş bir doğası var. gerçi arap görmekten sıkılmadık değil :1: yine de güzel bir tatildi. ramazandan sonraysa amasraya gitmeyi planlıyoruz, bakalım artık hayırlısı ^^

Ben sizi bilmiyorum fakat ben mesela bütün sene çalıştığım için kalabalıktan, sesten çok bunalıyorum.

Tatilde böyle tek başıma takılayım, kitabımı alayım elime, denizime gireyim hep böyle düşünmüşümdür. Mümkün olsa yoğunluk olmayan tarihleri seçiyorum fakat değilse mecburen sese ve kalabalığa kulağımı tıkamaya çalışırım.

Cümbür cemaat tatili seviyorum. Tek, veya eşimle veya, babamla sadece... O yüzden kafanızı dinleyebileceğiniz, kalabalık olmayan koyları tercih edin derim.

Back