- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
Akar alerjisi sandim basta ama igne yeri yok. Sadece kızarıklık ve kabarcık.Sinek yahut bisey isirmis olabilirmi yaa tekrat baktimda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akar alerjisi sandim basta ama igne yeri yok. Sadece kızarıklık ve kabarcık.Sinek yahut bisey isirmis olabilirmi yaa tekrat baktimda
Aaa o yapar ama, dezanfektanda alkol var.İnsallah
Virüsten dolayı dezenfektan kullanmıştı.
Hatta bayağı da dezenfektan kokuyordu.
Bir de ılık suyla yıkadık.
Yok canim onla alakali degil bence ne zaman farkettn uyandignda mi gunduz yokmuydu evde sinek varmi nerde yasiyosun blmiyor um ama ya da bocek ... sinek isirigi gbi kabartilar var ama domates vs de alerji yapar yedi mi yumurta ne bileyim iyi dusun son 3 gun jcjnde yedigi degisik biseyKızıma sürmedi ama elinden bulaşmış olabilir. Yani aklıma başka bir şey gelmiyor.
Ama cocuga surulmemis ki eve gelen birisi kullanmisAaa o yapar ama, dezanfektanda alkol var.
Direkt yapar alerji.
O dur muhtelemen.
Gündüz boynunun altında vardı. Normalde egzaması var. O zannettim. Diğer yerlerde yoktu. Saat 11 e doğru uyanıp ağlamaya başladı. Üstünü çıkarmaya çalışınca soyundurdum ki vücudu bu şekilde. Mevsim itibarıyla sinek böcek olmaz.Yok canim onla alakali degil bence ne zaman farkettn uyandignda mi gunduz yokmuydu evde sinek varmi nerde yasiyosun blmiyor um ama ya da bocek ... sinek isirigi gbi kabartilar var ama domates vs de alerji yapar yedi mi yumurta ne bileyim iyi dusun son 3 gun jcjnde yedigi degisik bisey
Bebekte ürtiker neden olur, bilginiz var mı?bu alerji yada urtikeri düşündürüyor,isilik degil kesinlikle.
Temas var.Ama cocuga surulmemis ki eve gelen birisi kullanmis
Gündüz boynunun altında vardı. Normalde egzaması var. O zannettim. Diğer yerlerde yoktu. Saat 11 e doğru uyanıp ağlamaya başladı. Üstünü çıkarmaya çalışınca soyundurdum ki vücudu bu şekilde. Mevsim itibarıyla sinek böcek olmaz.
Şimdi hatırladım. Kaz eti suyundan pilav yapmıştım. Ondan yedirdim biraz. Dün de yedi ama bugün oldu.
Oyle de tek bir yeri de degil ya ne bileyim bana daha cok biswy dokunmus gbi geldi gene de takipte kal feslegen doktora yarn danjs cnmTemas var.
Bebek cildi çok hassastır.
Ben 2 sene parfüm kullanmadım hem temas hem de koku etkiler diye çünkü doktorum öyle söylemişti.
Evet canım emiyor. 16 aylıkAgir gelmis olabilir belki yeni yedirilwn seylerde 3 gun kurali var ya 3 gun jcjnde belirti verebiliyor unuttugun baska biseyde olabilir o da olabilirKizin ne kadsrlikti emiyor mu senin yedgn bisey de dokunmus olabilir
Sabah olsun hayırlısıyla hemen arayacağım doktoru.Oyle de tek bir yeri de degil ya ne bileyim bana daha cok biswy dokunmus gbi geldi gene de takipte kal feslegen doktora yarn danjs cnm
Hemen geçer mi? Kaşıntıdan uyumadıBenim 2ci oğlum böyle olurdu beyaz tenli ve hassastı cildi gelir geçerdi bi kaç saate inşallah hemencik geçer yıkamışsınız da iyi gelir
Allah razı olsun canım da uyusa keşke. UyumuyorHay Allah ya cok gecms olsn cnm insallah uyur gecer
Canım ya isilik genelde sıcak havalarda olur evn çok mi sıcak
Sağlık ocağında takibini yapan kisinin numarası yok mu ona gondersen
Vücudunun her tarafı öyle değil mi ?
Benim kızım 2 yaşındayken olmuştu acile götürdüm ürtiker demişti dr igne yapıldı alerjı şurubu verdi hemen geçmişti çok şükür
Alerjiye benziyor normalden farklı bir şey mi yedi bugün yada yeni kiyafetmi giydirdiniz
Aaa o yapar ama, dezanfektanda alkol var.
Direkt yapar alerji.
O dur muhtelemen.
bu alerji yada urtikeri düşündürüyor,isilik degil kesinlikle.
Benim 2ci oğlum böyle olurdu beyaz tenli ve hassastı cildi gelir geçerdi bi kaç saate inşallah hemencik geçer yıkamışsınız da iyi gelir
Hay Allah ya cok gecms olsn cnm insallah uyur gecer
Geçmiş olsun canım ❤Kızlar gece 3 buçuğa kadar uyumadı
Doktorunun önceden verdiği kremi ve alerji şurubu vardı. Onları kullandım. Çok şükür geçmiş. Ama yine de doktoruyla irtibata geçip ne olduğunu soracağım.
Gecenin bir yarısı verdiğiniz destek için çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım. Doktoruyla görüştüm, yediği bir şey dokunmuş dedi. Gecici bir sey, Verdiğim kremi ve alerji surubunu 5 gün kullan, eğer artarsa maske eldiven takip hastaneye getirin dedi.Geçmiş olsun canım ❤
Demekki bişey e alerjisi var inşallah tekrarlamak canım geçmiş olsunTeşekkür ederim canım. Doktoruyla görüştüm, yediği bir şey dokunmuş dedi. Gecici bir sey, Verdiğim kremi ve alerji surubunu 5 gün kullan, eğer artarsa maske eldiven takip hastaneye getirin dedi.