- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ateşi yok çok şükür. Saat geç olmasa atacaktım ama bu saatte kimse yoktur.Bence fotoları sağlık ocağındaki kişiye at ve alerji için şurup verip vermeyeceğini sor uzaktan danış ateşi yoksa Feslegen Kokulu Nane
Benim oğlan da oluyor bazen bir kaç şurup var bunun için ya gidiyorum yazdırıyorum yada evde mevcutsa bilgilendirip kullanıyorum ama senin kız küçük sanırım muhakkak danışAteşi yok çok şükür. Saat geç olmasa atacaktım ama bu saatte kimse yoktur.
Ateşi yok. Çilek de yedirmedimAtesi varmıydı bugün yada çilekli bir şey yedirip icirdinizmi
Alerjiye benziyor normalden farklı bir şey mi yedi bugün yada yeni kiyafetmi giydirdinizAteşi yok. Çilek de yedirmedim
Sabit durmadığı icin tam çekemedim.İsilik değil.
Ateşi var mı, bir de fotolar tam net değil.
Evim soğuk, bayağı kalın giydirmistim.Canım ya isilik genelde sıcak havalarda olur evn çok mi sıcak
Sağlık ocağında takibini yapan kisinin numarası yok mu ona gondersen
Bisküvili pasta yedirdim. Ama ilk kez yemiyor.Isilige benzemiyo sanki cnm bisey dokunmus sanki ne yedi son 1 2 gun icjnde
Bezin karın ve sırt kısmı, baldırları ve arkası, özellikle boğum yerleri, kollarının üst kısmı boğum yerleri.Vücudunun her tarafı öyle değil mi ?
Benim kızım 2 yaşındayken olmuştu acile götürdüm ürtiker demişti dr igne yapıldı alerjı şurubu verdi hemen geçmişti çok şükür
Önce bir şey ısırdı zannettim ama ısırma yeri yok.Azıcık bilgimle konuşayım, ateş yoksa döküntüler hastalık değildir keza benekli olan hiçbir hastalığa benzemiyor.
Alerjik tepkime desem o da pütür pütür olur ama belki giydiği, kıyafetinin yıkandığı bir şey olabilir.
Fotolar tamamen sanki sinek vb ısırığı gibi net olmadığından bir şey demek imkansız.
Son 2 3 gün içinde yeni tanıştığı, hayatınızda değişen şeylere bir göz gezdirin.
Sabah olsun inşallah canım. Şimdi özel bir hastaneyi aradım ama doktor yokmuş. Soramadım o yüzden.Benim oğlan da oluyor bazen bir kaç şurup var bunun için ya gidiyorum yazdırıyorum yada evde mevcutsa bilgilendirip kullanıyorum ama senin kız küçük sanırım muhakkak danış
Bisküvili pasta yedi. Ama ilk degil.Alerjiye benziyor normalden farklı bir şey mi yedi bugün yada yeni kiyafetmi giydirdiniz
Dayının kullandığı parfüm, losyon, şampuan vs tetiklemiş olabilir tabi ki.Sabit durmadığı icin tam çekemedim.
Evim soğuk, bayağı kalın giydirmistim.
Bisküvili pasta yedirdim. Ama ilk kez yemiyor.
Bezin karın ve sırt kısmı, baldırları ve arkası, özellikle boğum yerleri, kollarının üst kısmı boğum yerleri.
Yüzünde, boynunda sırtında yok.
Önce bir şey ısırdı zannettim ama ısırma yeri yok.
Dün dayisi geldi. Onunla alakalı olabilir mi
Sabah olsun inşallah canım. Şimdi özel bir hastaneyi aradım ama doktor yokmuş. Soramadım o yüzden.
İnsallahDayının kullandığı parfüm, losyon, şampuan vs tetiklemiş olabilir tabi ki.
Su ve pamukla silin, ardından kullandığınız pişik kremi neyse onu sürün üzerine, yoksa bephanten baby falan varsa o da olur.
Deri bir rahatlasın, yarına geçmezse zaten doktora mecbur soracaksınız.
Çok geçmiş olsun, önemli bir şey olduğunu sanmıyorum.
Kokuyla olabilecek bisey degil bence kizina surmemistir dimiİnsallah
Virüsten dolayı dezenfektan kullanmıştı.
Hatta bayağı da dezenfektan kokuyordu.
Kızıma sürmedi ama elinden bulaşmış olabilir. Yani aklıma başka bir şey gelmiyor.Kokuyla olabilecek bisey degil bence kizina surmemistir dimi