Gelinlik Modelleri kızlar bu hafta gelinlik provam var sizlerden birkaç tüyo almak istiyorum...

dimple2015

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
353
140
merhabalar;
Haziran da düğünüm var ve bu hafta ilk gelinlik provama gidecegim. Kafamdaki model full dantel yarı balık kalçadan itibaren açılan arkada kuyruğu olan, yaka kısmı v yaka bir model... Duvagı sade olacak sadece.. Kilom 57 boyum 1.70 ve klasık belden kabaran modelleri sevmiyorum.

Günlük hayatta sade ve spor tarzı olan biriyim,düğünümüz kır düğünü olacak, o nedenle dantel balık model içime daha cok sındı model olarak.

Sizlerden fikir almak istiyorum gelinlikte ne tarz oynamalar yapabılırım vs gibi..

kızlar yorumlarınızı beklıyorum lutfen bıkac gunum kaldı sadece provaya..

Modelı gormeden bırsey soylemek cok zor degılmı.Anlatmıssınız ama en azından benzer bır model koysaydınız daha kolay fıkır verebılırdık...

Gelinlik provanız mı var yoksa gelinlik mi seçeceksiniz onu anlamadım ben.

Eğer gelinlik seçecekseniz öncelikle modellerden eteği istediğiniz modele en çok benzeyenlere bakın yakası da benzerse fena olmaz tabi :)
Sonra içlerinden en çok benzeyenleri deneyin bakın bakalım uyuyor mu vücut tipinize, eğer o da tamamsa modacıyla konuşun şu dantelden istiyorum, şöyle yaka istiyorum falan diye anlatın. Yapabilir mi diye sorun ama güvenmeyin çünkü hallederiz diye geçiştirebilirler. Gelinlikçinin ismini alın, internette sorup soruşturun, yorumlar iyiyse yaptırın.

Size bir yer önereceğim, eğer İstanbul'daysanız Kadıköy'de Nurbanu Moda Evi var, orada yarım balık, tamamı dantel bir gelinlik var, üzerinde yer yer inciler var, yakası kalpli ama dikecekleri için belki yaka kısmını farklı seçebilirsiniz. Ben o model için ikinci provaya gittim şimdilik memnunum, gelinliği almadan tabi ki net bir şey söyleyemem ama şimdiye kadar gördüğüm kadarıyla bu konuda yetkinlikleri var. Bir bakın derim. Eğer düşünürseniz daha çok anlatabilirim :)

? gelinlik provası model seçilip karar verildikten sonra başlar??? sizinde modeliniz belli anlatmışsınız zaten.... bundan sonra ki oynama taş serpme ya da işleme vs tarzı şeyler olur sdc..

modelım bellı provaya gıdecegım, ben Bursadayım ve Bursa Moda ıle anlaştık. Ben sadece benım aklıma gelmeyen sızın bana onerebılecegınız detaylar olabılır mı dıye fıkır almak istiyorum sızlerden soyleolsa daha ıyı olur gıbısınden :)

model bu tarz bısı olacak kalcadan açılacak yarı balık dıye gecıyor..

Eklentiler

• balik-model-gelinlik8.jpg
    71,2 KB · Görüntüleme: 3.504
farklı olmak ıstedıgım ıcın balık modelı tercıh ettım, benımkı yarım balık olacak. herkes prenses ya da a kesım tarzı gelınlık gıyıyor ama ben gercek bır prenses olmak farklılıgımı konusturmak ıstıyorum. fızıgımde bu kesıme musaıt o nedenle tercıhım balık oldu.

provaya gıttım hersey guzeldı, dantelımı sectım, çizimi yapacak kişi ile kafamdaki modelın cızımını yaptık ve detayları konustuk ıkıncı provam nısan sonu bakalım sonuc ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…