• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bu gömme dolap çizimi sizce nasıl?

symrne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2010
3.264
21
0
Antalya
kızlar merhaba,

yeni bir eve taşınacağım ve orada ne yazık ki giyinme odası yapabileceğim bir yer yok..
dolayısıyla ben de yatak odasına gömme dolap yaptırmaya karar verdim.
bir mobilyacı ile görüştüm,bana aşağıdaki çizimi yaptı ve onayımı bekliyor.
kuvvetle muhtemel bu dolap eşimle bana yetmeyecek ama şifonyer takviyesi ile sorunu çözebileceğimi düşünüyorum.
beni düşündüren çantalarım ama belki günlük olanları girişe yaptıracağın vestiyere yerleştirir,gecelik olanları ise kutuların içinde dolaba yerleştirebilirim sanırım..
aşağıdaki dolap çizimine ekleyeceğiniz bir öneri var mı?
şimdiden teşekkür ederim.

$2448d646-efbc-4249-b10c-3f9cb23a0fbc.ashx.webp

bence raftan ziyade askılıklar çok kullanışlı oluyor. herseyın asılması iyi oluyor hem kırışmıyor hem daha rfahat görünüyor. ben kücük raflar ve çekmeli yaptırdım daha kullanışlı. nevresimler için gerekli oluyor. raf sayısını azaltabilirsin bence.

bence raftan ziyade askılıklar çok kullanışlı oluyor. herseyın asılması iyi oluyor hem kırışmıyor hem daha rfahat görünüyor. ben kücük raflar ve çekmeli yaptırdım daha kullanışlı. nevresimler için gerekli oluyor. raf sayısını azaltabilirsin bence.

ya aslında ben de sizin gibi düşünüyorum ama benim kazaklarım çok,bir hergün spora gittiğim için spor malzemem fazla,raflar o işe yarar diye düşündüm..
ama yazın da burada (Antalya) sadece elbise giyebiliyorum çünkü çok sıcak oluyor,o yüzden de askılar imdadıma yetişiyor..
o yüzden bu kararsızlığım ve kafa karışıklığım..

Çekmeceler altındaki kısmı anlamadım ? Ne için kullanılacak symrne ?

Back
X