Gelinlik Modelleri kizlar bu gelinlik sizce nasil

sara_k

Guru
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2011
459
4
318
Bayburt
$gelinlik.jpg
insaallah ekleyebilmisimdir

en güsel gelinlik seninbeğendiğin gelinliktir cnm..bence beğendiysen hiç düşünme derim..olumsuz yorum gelince ister istemez insan üzülüor ya

ben bu tarz çiçekli dantelden gelinlikleri severim. ancak bu modelden daha güzellerini gördüm, biraz daha bakabilirsin. yoksa kötü değil. belinde mutlaka ince saten bir kuşak olmalı, onu da söyleyeyim. yalnız özel diktirmeyi düşünüyorsan dikecek yeri biraz zor bulabilirsin. bu tarz gelinlikler çok yeni ve modernler, o yüzden örneğini zor buluyoruz.

en güsel gelinlik seninbeğendiğin gelinliktir cnm..bence beğendiysen hiç düşünme derim..olumsuz yorum gelince ister istemez insan üzülüor ya

Daha henüz karar vermedim bunu begendim bir de sizlerin fikirlerini alamk istedim cok tesekkürler

ben bu tarz çiçekli dantelden gelinlikleri severim. ancak bu modelden daha güzellerini gördüm, biraz daha bakabilirsin. yoksa kötü değil. belinde mutlaka ince saten bir kuşak olmalı, onu da söyleyeyim. yalnız özel diktirmeyi düşünüyorsan dikecek yeri biraz zor bulabilirsin. bu tarz gelinlikler çok yeni ve modernler, o yüzden örneğini zor buluyoruz.

cnm ben diktirmeyi düsünmüyorum. Sade olsun istiyorum cok abartili da sevmiyorum

bence son resimlerdeki gelinlikler çok güzel....
ama 2. si benim daha çok hoşuma gitti....
senin fiziğin uygunsa 2. gibi bir gelinlik hoş olur sanırım :34:

Bence de bu 2.si güzel.Allah bana da hayırlısıyla giymeyi nasip eder inşallah.Şimdiden mutluluklar canım:71:

10970201-formal-wedding-gowns.jpg

Bu tarz çiçekli gelinlikleri genelde drapeli üstlerle birleştiriyorlar. Bu şekilde de düşünebilirsin.

Back