• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kizlar bu gelinligi ankarada uygun fiyata nerede diktirebilirim? yardim lutfeeen...

Bu gelinlik saten asla 1000 tl civarına diktiremezsin. Hayal tül gelinlikler satenlerden çok daha ucuz ve onları diktirmek bile ortalama 1500 liradan başlıyor.

Gelinligin ihtisami icin dantel kalitesi elbetteki önemli,
ama sateni de hafife alma derim.
Gelinligin %90i nerdeyse satenden olusuyor.
Kalitesiz, ay gibi parlayan saten kumasla bütün gelinligin güzelligi bi anda sönebilir.

1000tl bana da biraz az geldi böyle bi gelinligi hakkiyla diktirmek icin.

Bu gelinliği pronoviasdan bu hafta satın aldım Ekim'de düğünüm war
Cok ağır bır gelinlik we asla sıradan satenlerden degıl
O sebepten satın almanızı öneririm diktircekseniz tül diktiğin çünkü bunun işçiliği çok fazla ve zor ben sormuştum çünkü

Gelinliğe bir yakından bakalım:

DALIA_B.jpg

DALIA_C.jpg

DALIA_D.jpg

Satenin uygun fiyatlı ancak güzel duracak olanı "orijinal amerikan saten"in kalitelisidir. Beyaz ve kırık beyaz değil, kırık 2, inci beyazı veya krem renklerinden kullanırsanız buna oldukça benzer bir görüntü verir. Üstünde kordonesiz dantel aplike üzerine pul işlemeleri var, ama sanırım sizin için çok önemli bir ayrıntı değil.

1000TL gelinlik içiin biraz fazla uygun bir fiyat. İyi bir gelinlik dikiminin sadece işçiliği modaevlerinde 1000TL'den yüksek bir fiyat ediyor. Bu bütçe ile ya iyi bir abiye terzisinde diktirmenizi ya da bütçeyi 1500'e arttırmanızı öneririm.

Ben bu gelinliği aldım fakat üst tarafını straplez yaptırıyorum
Duvak konusunda kararsızım çünkü pronoviasdan duvarlarda cok pahalı bu orijinal duvağını almak zorunda değilim tatbiki kısa alsam olurum belde bıtecek şeklide ne dersınız

Dalamo da benim gelinliğim ve çok severek aldım.. Daliaya çok benziyor eteği daha az pileli ama daha kabarık.. Duvak bende de sorun oldu çünkü dediğiniz gibi çok pahalı:( İndirimde bi model vardı aynı minenesin yüklediği ve işlemeleri daha belirgin olan bu duvak gibi fiyatı 260 dediler.. Saçıma bir türlü karar veremiyorum üstelik nikahım da kıyıldı yani duvak gereksiz yüzümü kapatmayacağım.. acaba hayal tül alıp işletsem mi diye düşünüyorum..

Gelinliğimiz çok güzel Allah aşız tadıyla giymeyi nasip etsin inşallah...

Merhaba. Ben Sevda Türk
2003 yılından bu yana kadın terzisiyim. 6 yıldır ise Vakko Tekstil A.Ş bünyesinde gelinlik terzisi olarak çalışmaktayım. Ek olarak son 2 yıldır da evimde sizler gibi firmalara yada şahsen talepte bulunan gelin adaylarına gelinlik dikmekteyim. Esenyurt ta oturmaktayım. Dikimleriniz de bünyenize yardımcı olabilmek adına karşılıklı görüşerek size birlikte çalışmayı teklif ediyorum. Dikmiş olduğum modelleri Gelinlik Store sayfamda incelemeniz mümkündür.
İrtibat telefonum 0507 578 43 53
Konu ile ilgili geri dönüşünüzü rica eder saygılar sunarım.
İyi çalışmalar.
ben zaten vakkoda çalışıyorum bu model bizim diktiğimiz model

Bu gelinliği pronoviasdan bu hafta satın aldım Ekim'de düğünüm war
Cok ağır bır gelinlik we asla sıradan satenlerden degıl
O sebepten satın almanızı öneririm diktircekseniz tül diktiğin çünkü bunun işçiliği çok fazla ve zor ben sormuştum çünkü

gelinliği alalı çok olmuş ama fiyatını söyleyebilir misiniz ?? bu gelinliği görür görmez çok beğendim ve işçiliği çok önemli herkes yapamaz. yerinden almak istiyorum ama fiyatı hakkında en ufak bi bilgim yok

gelinliği alalı çok olmuş ama fiyatını söyleyebilir misiniz ?? bu gelinliği görür görmez çok beğendim ve işçiliği çok önemli herkes yapamaz. yerinden almak istiyorum ama fiyatı hakkında en ufak bi bilgim yok
2013 de olan bir model 2014 de varmı bılmıorum
Ben cok memnun kaldım ama cok rahat ettım iyiki almışım.
İndirim dönemine denk geldi.
6000 TL

Back