Gelinbaşı ve Gelin Tacı kızlar bu gelin saçı nasıl sizin yorumlarınız önemli(resimli)

perçemlerin varsa güzel bir model bence.tacın saçın arasında kalması hoşuma gitti

bence güzel ama saçın uzunlugu buna etki edecektir resimdeki saç çokta uzun olmasa gerek ama seçm hoş kibar ve sade

Size bir tüyo vereyim nacizane bu sene muhteşem yüzyıl dizisinden esinlenerek gelinbaşlarında taşlı ve osmanlı motifli ince taclar çok moda birçok yerde onları görüyorum.Bence iyi düşünerek karar ver çünkü bir kere nasip oluyor.İçinde uhde kalmasın.Keşke onumu yaptırsaydım dememek için

çok sıradan düğünlerde gelinin akrabası,yakını olan küçük kızların saçlarını yapar ya kuaförler aynı onlardan..bence daha özel şık bişey bak.. :)

Bu sene gerçekten diziden kaynaklanan bir tac furyası var.Tacı kullan derim bu resimdeki çok aşağıda kalmış sıradan durmuş.Biraz daha yukarda kullanıp havalı bir topuz da yapılırsa süper durur.

Yüz hatların önemli canım saç şekli ne kadar güzel olursa olsun yüzüne uymazsa birşeye yaramaz.

bu model köyü bir model değil, evde kolaylıkla yapabileceğin bir model, ama bana sorarsan bundan ziyade daha düz ve klasik bir model seçerdim.. çünkü düğün günü ne kadar detaylı olursanız, o detayların bir o kadar basit durma ihtimali var, boş şanslar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…