Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç ihtimal vermiyorum aslında ama kafam çok karıştı. Bir de test böyle çıkınca ne yapacağımı şaşırdımOlabilir !!! Hamile olma ihtimalin var mı ?
Gerçekten hamile olabilir miyim bilmiyorum . Allah en kısa zamanda hepimize nasip etsin inşallahhÇift cizgi cikmis. Hadi bakalim. Hayirlisi olsun.. Darisi başıma ;-)
Aminnn inşallah isteyen herkese nasip etsin RabbimTestleri çizgilerin karışık olmaması gerekir diye biliyorum.
Ama hamile misiniz bilemem. İstiyorsanız, Rabbim tez zamanda sağlıkla verdin....
Ben çatlatma iğnesi oldum bu ay ama adetime dört gün var akıntıyla beraber kanamam oldu 3 gün sürdü sonrasında 2 3 gün kahve leke geldi ama içimi bi kurt kemirdi böyle adet olmaz falan diye test yaptım oda böyle çıkınca ne yapacağımı bilemedimBende de boyle bulanma oldu ve hemen geçti
Hamile değilim zannettim hamileymuaim ama geç döllenme olmuş o zaman yeni hamileymisim birkaç günlük
Umutlansirmak istemem ama testte bozuk olabilir
Testi tekrarladigınizda ne çiktı benimkindede buna benzer bisey oldu anlamadim bozukmuBen çatlatma iğnesi oldum bu ay ama adetime dört gün var akıntıyla beraber kanamam oldu 3 gün sürdü sonrasında 2 3 gün kahve leke geldi ama içimi bi kurt kemirdi böyle adet olmaz falan diye test yaptım oda böyle çıkınca ne yapacağımı bilemedim
bozuk bile olsa T çizgisi gayet net...elbette yenileyin testi hemen
inşallah gebesinizdir
Eki Görüntüle 3194486 adetime 10 gun kala gebelik testiyaptim boyle ciktib