Surayaldz Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2024 168 70 23 1 Aralık 2024 Konu Sahibi Surayaldz #1 Kızlar 12 haftalık hamileyim son 2 gündür idrar yaparken rahimde kasılma acı olmaya başladı nedeni ne olabilir sizce bu durumu yaşayan var mı
Kızlar 12 haftalık hamileyim son 2 gündür idrar yaparken rahimde kasılma acı olmaya başladı nedeni ne olabilir sizce bu durumu yaşayan var mı
Orangegreysky 🧡🍊🥕 Pro Üye 12 Temmuz 2022 24.174 87.724 1 Aralık 2024 Konu Sahibi Surayaldz #2 Ne zaman idrar tahlili verdiniz en son, enfeksiyon olabilir mi
Surayaldz Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2024 168 70 23 1 Aralık 2024 Konu Sahibi Surayaldz #3 Orangegreysky .!.: Ne zaman idrar tahlili verdiniz en son, enfeksiyon olabilir mi Genişletmek için tıkla... 6 haftalıkken verdim ama enfeksiyon var demedi doktor
Orangegreysky .!.: Ne zaman idrar tahlili verdiniz en son, enfeksiyon olabilir mi Genişletmek için tıkla... 6 haftalıkken verdim ama enfeksiyon var demedi doktor
Orangegreysky 🧡🍊🥕 Pro Üye 12 Temmuz 2022 24.174 87.724 1 Aralık 2024 Konu Sahibi Surayaldz #4 Surayaldz .!.: 6 haftalıkken verdim ama enfeksiyon var demedi doktor Genişletmek için tıkla... Yani o zaman yoktur ama 6 hafta geçmiş üstünden. Hamilelikte artıyor enfeksiyon riski, ben neredeyse her ay geçirdim maalesef. Size tavsiyem ayda 1 tahlil verin sağlık ocağına, en azından 1-2 kere verin baktınız sık tekrarlamıyor daha vermezsiniz
Surayaldz .!.: 6 haftalıkken verdim ama enfeksiyon var demedi doktor Genişletmek için tıkla... Yani o zaman yoktur ama 6 hafta geçmiş üstünden. Hamilelikte artıyor enfeksiyon riski, ben neredeyse her ay geçirdim maalesef. Size tavsiyem ayda 1 tahlil verin sağlık ocağına, en azından 1-2 kere verin baktınız sık tekrarlamıyor daha vermezsiniz