- Konu Sahibi angarali123
-
Bugun sabah kalktim ve vajinamdan lap die bise akti sandim ki et parcasi dustu direk tuvalete gittim ve baktim ic camasirimda beyaz seffafa yakin bi sivi afedersiniz keskul gibi titriyoo pecete ile dokundum sündu jole gibi ilk kez basima geldi bugun 15.gunum aceba bunu bilen bole bise yasayan varmi nolur cevaplayinn
Bugun sabah kalktim ve vajinamdan lap die bise akti sandim ki et parcasi dustu direk tuvalete gittim ve baktim ic camasirimda beyaz seffafa yakin bi sivi afedersiniz keskul gibi titriyoo pecete ile dokundum sündu jole gibi ilk kez basima geldi bugun 15.gunum aceba bunu bilen bole bise yasayan varmi nolur cevaplayinn
21 haftalik gebelik kanda cikar dimi?
Şaka mı bu:) Bakınca bile anlaşılır bazı garip istisnalar hariç:)
Yani baski uygulanabiliyor bazen sert bazen normal anlayamadim istisnada miyim diye :)
21i birak 3haftalik gebelik cikiyor kanda. Hey Allahim yaa. Daha once actigin konuda net cevaplar almissin arkadasim.
Yani baski uygulanabiliyor bazen sert bazen normal anlayamadim istisnada miyim diye :)
bu ay bende senin gibi hissettim canım hatta benimkinde kılcal damar gibi kırmızılıkta vardı.yumurta çatlaması bu kesin bu günleri değerlendirmelisin:)
Canim ya kafama takildi carsamba gece calistik.dun gece degerlendir demissin adam evde yoktu.bugun gece calissak kacirmismi oldum spermleri az ya esimin carsamba gunkiler bi iki gun yasarmi icerde aceba
Tamam canim cok saol umut oluyosunuz gercektenbirkaç gün canlı kalabiliyor canım sen bugünü de değerlendir:)
Kizlar selam yine ben 15.gun o akintidan sora akintim yavas yavas kesildi ve bugun 18.gun kac gundur kasiklarim sis cok agrim var batiyo ve yuruyemiyorum bi sag bi sol batiyo..geceleri rahatsiz edici bisey var kasiklarimda anlamiyorum sizce bu ne?
Bu genelde hamilelik belirtisi oluyor ama
Kaç günün var adetine?
Gun boyu agrim olmadi canim kesildi agrilarim akintim hayirdir insallah geceyi bekledim agri olcakmi die yokBu genelde hamilelik belirtisi oluyor ama
Kaç günün var adetine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?