• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar bu demek bilen varmi ?

angarali123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
120
6
38
34
Ankara
Bugun sabah kalktim ve vajinamdan lap die bise akti sandim ki et parcasi dustu direk tuvalete gittim ve baktim ic camasirimda beyaz seffafa yakin bi sivi afedersiniz keskul gibi titriyoo pecete ile dokundum sündu jole gibi ilk kez basima geldi bugun 15.gunum aceba bunu bilen bole bise yasayan varmi nolur cevaplayinn

Bugun sabah kalktim ve vajinamdan lap die bise akti sandim ki et parcasi dustu direk tuvalete gittim ve baktim ic camasirimda beyaz seffafa yakin bi sivi afedersiniz keskul gibi titriyoo pecete ile dokundum sündu jole gibi ilk kez basima geldi bugun 15.gunum aceba bunu bilen bole bise yasayan varmi nolur cevaplayinn

Yumurtlama akıntısı çok yüksek ihtimalle bunu değerlendir derim;)

bu ay bende senin gibi hissettim canım hatta benimkinde kılcal damar gibi kırmızılıkta vardı.yumurta çatlaması bu kesin bu günleri değerlendirmelisin:)

21i birak 3haftalik gebelik cikiyor kanda. Hey Allahim yaa. Daha once actigin konuda net cevaplar almissin arkadasim.

Buarada soyle bir bilgi veriyim hamilelik konularini ben yaziyorum diyetle ilgili olanlari ise arkadasim yani hesabin asil sahibi oda guluyo bana ama napiyim elimde degil ama artik rahatladim tamam degilim :))

Yani baski uygulanabiliyor bazen sert bazen normal anlayamadim istisnada miyim diye :)

Yok canım epeyce hissedilir. Benim karnım biraz buyuktur ama mesela ben 23 haftalık gebeyim, karnım futbol topundan çok daha buyuk, öyle söyleyeyim... Sonra bebek hareketleri de ufak ufak hissedilir. Yani 21 haftalık olup ta, hala acaba hamile miyim diye düşünmek çok zor...

Anladığım kadarıyla regl ile ilgili problemlerin var, düzenli değil. Çünkü 21 haftadır regl olmuyorsan hamilelikten daha önemli bir sorun olmasın. Allah korusun? Neden bir kan testi yaptırıp rahatlamıyorsun? En iyisi bu bence.

Cevaplariniz icin saolun hanimlar yani bugun yumurtlama olabilir diyosunuz yalniz sole bise var benim esim bugun calisio yani yapamicaz bise kacirmismi oldum sansimi :( dun yapmistik yarinda yapcaz :( zaten esimde sperm sorunuda var incir falan yediriyorum anlasilan umit etmemeliyim fazla :(

bu ay bende senin gibi hissettim canım hatta benimkinde kılcal damar gibi kırmızılıkta vardı.yumurta çatlaması bu kesin bu günleri değerlendirmelisin:)

Canim ya kafama takildi carsamba gece calistik.dun gece degerlendir demissin adam evde yoktu.bugun gece calissak kacirmismi oldum spermleri az ya esimin carsamba gunkiler bi iki gun yasarmi icerde aceba

Kizlar selam yine ben 15.gun o akintidan sora akintim yavas yavas kesildi ve bugun 18.gun kac gundur kasiklarim sis cok agrim var batiyo ve yuruyemiyorum bi sag bi sol batiyo..geceleri rahatsiz edici bisey var kasiklarimda anlamiyorum sizce bu ne?

Kizlar selam yine ben 15.gun o akintidan sora akintim yavas yavas kesildi ve bugun 18.gun kac gundur kasiklarim sis cok agrim var batiyo ve yuruyemiyorum bi sag bi sol batiyo..geceleri rahatsiz edici bisey var kasiklarimda anlamiyorum sizce bu ne?

Bu genelde hamilelik belirtisi oluyor ama:49:

Kaç günün var adetine?

Bu genelde hamilelik belirtisi oluyor ama:49:

Kaç günün var adetine?

Subat 1 de olmam lazim canim ama pco luyum hep duzensiz ayrica bugun hic kasik agrim kalmadi saka gibi ya yazdim agri gitti bakalim gece ne olacak ?kiz kardesim hamile oda diyo adet olcakmis gibi sancilar cektim diyo adete bi hafta kala benimde asagida yurutmeyecek kadar batma vardi yine tekrarlarmi bilmiorum.ay sonunu bekliorum sabirrla ins tutmustur tum isteyenlerle beraber .

Back