Saç Rengi ve Saç Boyama KIZLAR BU ÇARPICI KIZILI NASIL ELDE EDEBİLİRİM?BUGÜN BOYAYACAĞIM Bİ EL ATIN:) resmli

işte bu yaaa tam istedigim kızıl, benim sacımda kestane güya kızıl kestaneye boyamıstı kuaför ama kızıldan eser yok kestane bayada acıldı.. bu sefer evde boyasam diyorum ama cesaret edemiyorum. bu kızıllar süper tam istedigim gibi ama tuturmak zordur heralde

Harika, güle güle kullan. Ben de bu aralar böyle visne cürügü renginde koyu bir kizil ariyorum. Sen neyle elde ettin bu rengi?

O değil de, konuyu açan arkadaşın koyduğu 5.resimdeki kızı ben tanıyorum ya oha

boyası da akos çilek kırmızısı hatta =)

Ben de 3.yü taniyorum. Burada konu acmisti sanirim. Hatta onun sac rengini elde etmek istiyorum.

ben 2.kez boyadım ve şuan resimlerdekinin 1 ton koyusu oldu canım,ışıkta çok tatlı oluyor ben çok memnunum

bende netten akos çilek kırmızısı yazınca buldum o resmi canım :)

açıkcası benim yıllar önceki kızılım bu rihannanın kızılı gibiydi hatta daha canlıydı. okul malum lisedeydim hocalar kızıyodu ama bi yandan imreniyolardı.

foto bulursam paylaşırım. ama benim ilk kızıl denememdi iki kutu kor ateş kızılı almıştım. arkadaşla boyamıştık, arada tek tük dogal rengim kaldıgından ertesi gün kuaföre gittim cila attırdım, ayda bir kızıl boyadım saçım kızılı tuttu,

demem o ki; ilk iki ayda anca renk yerine oturur boyaman gerekiyo yani tam rengi tutana kadar boyaman gerekiyo.

kızlar ben saçımı syoss çikolata kahveye boyamıştım ama hoşuma gitmedi.Dün palette büyülü kızıl aldım ama bide sanırım palettenin koyu yakut die bi rengi varmış sizce hangisi daha koyu ve güzel bir kızıl olur çok kararsız kaldımm???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…