gerçeken çok güzel gözüküyor önemli olanda sizin beğenmeniz zaten güle güle kullanın .kaşlara gelince ben hiç denemedim pekte sevmiyorum boyanmış kaşları ama şu yorumlara bir bakın isterseniz çeşitli görüşler var size fikir verebilir
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/211473-sac-boyalari-kas-boyamakyardim-lutfen.html
gerçeken çok güzel gözüküyor önemli olanda sizin beğenmeniz zaten güle güle kullanın .kaşlara gelince ben hiç denemedim pekte sevmiyorum boyanmış kaşları ama şu yorumlara bir bakın isterseniz çeşitli görüşler var size fikir verebilir
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/211473-sac-boyalari-kas-boyamakyardim-lutfen.html
kızlar bugün saçımı boyayacağım,kendi saç rengim koyu kestane bende tam bu resimlerdeki gibi bi kızıl istiyorum ve evde kendim boyucam,ama açıcı falan hiç yapmadım saçıma daha önce onları kullanmak istemiyorum.Böle çarpıcı kırmızıya yakın bi kızılı evde hangi markanın boyasıyla elde edeblrm ? yani içinde turunculuk olmuycak böle,bordo alev kırmızısı gibi olcak ama cırtlak kırmızıda değill anlatabilmişimdir umarım :)
eevt bugün boyadım nihayet :) başta biraz hayal kırıklığı oldu ama.. gittikçe gözüm alıştıkça daha çok seviyorum böyle vişne çürüğü gibi oldu :) dipleri kendi saçım olduğu için daha açık, fakat uçları morumsu bi bordo oldu,renk tatlı ya böle pembemsi morumsu bi bordo gibi oldu:) 2-3 kez boyuyunca daha çok oturur galiba ? bide ben buğday tenliyim kaşlarım simsiyah biraz sırıttı napsamki =/
O değil de, konuyu açan arkadaşın koyduğu 5.resimdeki kızı ben tanıyorum ya oha
boyası da akos çilek kırmızısı hatta =)
işte bu yaaa tam istedigim kızıl, benim sacımda kestane güya kızıl kestaneye boyamıstı kuaför ama kızıldan eser yok kestane bayada acıldı.. bu sefer evde boyasam diyorum ama cesaret edemiyorum. bu kızıllar süper tam istedigim gibi ama tuturmak zordur heralde
Harika, güle güle kullan.Ben de bu aralar böyle visne cürügü renginde koyu bir kizil ariyorum. Sen neyle elde ettin bu rengi?
O değil de, konuyu açan arkadaşın koyduğu 5.resimdeki kızı ben tanıyorum ya oha
boyası da akos çilek kırmızısı hatta =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?