arkadaşım daha bebişin küçük sabret bitecek bu meme bağımlılığı yani aza inece en azından senin de kendine başka şeylere vait ayıracağın günler yakındır..
benim de öyleydi nerdeyse her bebek gibi emzik almassa üzülme benimki almadı kabul etmedi kusturana kadar denedim nerdeyse öğürdü yani artı kusmak derken ama almadı amannn dedim bebeme işkence ediorum almaması daha iyi dedim çünü emzik yok düştü mü yok temiz mi bi de onun derdi devamlı onu yıka her düşüşünde falan,,,,o bebeği susturmak ben sevmiyorum bırak derdini anlatsın ağlası en doğal hali o yapay bişiyle nie kısasın bebeğini,,nese almadı sonuçta sabahtan gece 12 ye kadar mememde olduğunu bilirim haftalarca tek koltukta biblo gibi olmuştum eşim yemek yediriodu ama araştırmalarımın sonunda bunun çok doğal ve aslında tadı çıkarılası bir süreç olduğun öğrendim sonra bitiyo bebeğin midesi büyüyo emme düzeni oturuyo derken o memede durma süresi azaldıkça azalıyo bebeğin büyüdükçe her hafta değişiklikleri göreceksin algıları açılacak ilgisi başka şeylere yoğunlaşacak doyduğunu bilcek sen versen de o itecek bazen belki memeyi tok olduğundan,,,hele 40çıksın 3aylık falan olsun şimdi daha anakarnını arar o orayı ister o da en yakın senin kucağın düşünsene ne kadar daha böyle sürecekki dış ortama alıştıça bitecek bu durum sadece aç olduğundan gelecek memeye,,,hele diş kaşınmalara başlasın memeyi zor alcak kaşıntıdan yani çokkkkkkkkkkk değişecek
bana da dediler aman senin kokuna alışmış kucağa alışmış hepsi palavraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tabe emzircen bebeni tabe kokunu duycakki annesini hissetsin bağlansın sana
sen hiç dertlenme tadını çıkar o emerken müzik aç başucuna sakinleştirici falan sen de sıkılma komşunu çağır vs.
kitap aç oku koy koltuğun üstüne falan nebilim,
benmide orda uyurdu orda ağlardı orda yapardı tüm faaliyetlerini sabırrr başka bişi değil yeterki bebeğinin bir robot olmadığını dvevamlı değişeceğini bil,
geceçek bu günler ki özliceksin bile bolbol saçını okşa bebeğinin izle onu fırsatın bu fırsat