- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
- 158
- Konu Sahibi Sarisinmelekk
-
Burda gören olmaz ki yanlış yere açmışsınLütfen Almancası iyi olan biri bana özel den yazabilir mı acil yardım kızlar
Tam taşıdım nereye yazacağımı bilmedim için buraya yazdımBurda gören olmaz ki yanlış yere açmışsınMune abla forumdaysa taşır konunu
Tamam Burdaymış, doğru yere aldı, ben bi bakayım kimler vardı Almanya da :)Tam taşıdım nereye yazacağımı bilmedim için buraya yazdım
Sağol canım Allah razı olsun :)Tamam Burdaymış, doğru yere aldı, ben bi bakayım kimler vardı Almanya da :)
Konu neydi bu arada siz yokken gelirlerse neye yorum yapacaklar?Lütfen Almancası iyi olan biri bana özel den yazabilir mı acil yardım kızlar
He tamam o zaman etiketlediklerim Almanca çeviri yapmışlar, gelip görürlerse yardımcı olurlar. Geçmiş olsunBen almanyadayim cnm ama Almancam pek iyi değil bende ozel den yazicaktim doktora ne söylemek istediğimi çevirecekti bana Almancaya onu bende gittiğimde tam ne diyeceğimi bilecektim kadın dokoruma
Sağol cnm damada sağlıklı bekleyişler sagol :)He tamam o zaman etiketlediklerim Almanca çeviri yapmışlar, gelip görürlerse yardımcı olurlar. Geçmiş olsun
Gördüm cnm yazdım sana çok sağol bu arkadaş oda sağolsun yazdı Allah razı olsun sizden iyilik bu siteye katılmıştım herkez iyilik sever çok sağolun :)Ozelden yazdini yazdim guldeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?