Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sat 10 Ekim bat 8 kasım 5 aydır deniyoruz dün kan testi verdim adetime 5 gün vardı negatif çıktı. Geçen sene Ocak da 6 aylık bebeğimi kaybettim rabbim tez zamanda hepimizin kucağına bi bebek versin inşallahKızlar benim sat 16 ekim bat 14 kasim 7 aydır deniyoruz olmuyor bu 7 ay içinde iki kere kimyasal gebelik gecirdim bu ay bakalim ne olacak aslında çok yıprandım ama Rabbimden ümit kesmiyorum sizler neler yaptınız süreçler nasil
Benimde 12 Ekim ilk regl beklenen 11 Kasım diyo uygulama 3 evladım var 4 cü istiyoruzbu ay ilk denememiz bakalım nasip rabbim isteyen anneliği yapacak her kadına nasip etsin inşallah kucağını boş bırakmasın rabbimKızlar benim sat 16 ekim bat 14 kasim 7 aydır deniyoruz olmuyor bu 7 ay içinde iki kere kimyasal gebelik gecirdim bu ay bakalim ne olacak aslında çok yıprandım ama Rabbimden ümit kesmiyorum sizler neler yaptınız süreçler nasil
Benimde 3 evladım var ellerinden öper ama dördüncü bir türlü olmadı ikinci eşim den bir düşük birde erken doğumum varBenimde 12 Ekim ilk regl beklenen 11 Kasım diyo uygulama 3 evladım var 4 cü istiyoruzbu ay ilk denememiz bakalım nasip rabbim isteyen anneliği yapacak her kadına nasip etsin inşallah kucağını boş bırakmasın rabbim
Üzülme canım olur strese girme akışına bırak bak ne güzel 3 tane var rabbim onları bağışlasın sana olmaması için sebeb varmı peki gittin mi hiç doktora ovulasyon testleri felan varmış denedin mi ben hiç yapmadım bilmiyorum benimde olmasa bende onlardan almayı düşünüyorum açıkçası nasip herşey tabiki zamanı vardır en güzel zsmani bekliyor bebişler gelmek için öyle düşünelim üzülmek stres yapmak yok umut kaybetmek yok rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordurdüşük ve erken doğum için de çok üzüldüm onlar seni bekliyorlar annesiBenimde 3 evladım var ellerinden öper ama dördüncü bir türlü olmadı ikinci eşim den bir düşük birde erken doğumum var
Bi sorun gözükmüyor canım en son meleğim 6 buçuk aylıktı 1 saat dünyada kalabildi plesenta sorunu vardı plesenta penkreata diye bende ilk defa duydum ameliyatım çok riskliydi herkes ölçek gözüyle baktılar doktor bile ümit etmiyordu 2 kere kalbim duymuş kendime geldiğimde 3 gün geçmişti o günler aklıma geliyor çocuk düşüncesinden vazgeçiyorum ama eşimin hiç çocuğu yok oda babalık tatsın istiyorum o yüzden tekrar düşünmeye karar verdik 5 ay oldu ameliyatta rahmim baya yıprandı yarısını çıkarttım dedi doktor onunla alakalı devam ediyorum kontrollere bakalım dediğin gibi kısmet. Sen ne zamandır düşünüyorsun dördü canımÜzülme canım olur strese girme akışına bırak bak ne güzel 3 tane var rabbim onları bağışlasın sana olmaması için sebeb varmı peki gittin mi hiç doktora ovulasyon testleri felan varmış denedin mi ben hiç yapmadım bilmiyorum benimde olmasa bende onlardan almayı düşünüyorum açıkçası nasip herşey tabiki zamanı vardır en güzel zsmani bekliyor bebişler gelmek için öyle düşünelim üzülmek stres yapmak yok umut kaybetmek yok rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordurdüşük ve erken doğum için de çok üzüldüm onlar seni bekliyorlar annesi
Benimde bat 7 Kasım. Erken testlere göre bu ay da negatif maalesef Gelecek ayı planlıyorum artık. 5. aydayız hiçbir şekilde gebelik olmadı. Kimyasal çok üzücü bir durum ama en azından hamile kalabildiğini gösterir canım üzülmeKızlar benim sat 16 ekim bat 14 kasim 7 aydır deniyoruz olmuyor bu 7 ay içinde iki kere kimyasal gebelik gecirdim bu ay bakalim ne olacak aslında çok yıprandım ama Rabbimden ümit kesmiyorum sizler neler yaptınız süreçler nasil
Ah canım benim çok üzüldüm Rabbim tekrarını yaşatmasın sen bu 5 ayda kendini çok yıpratmışsın zaten sıkıntı stres bu da büyük bir rol oynuyor zaten Bir de rahmin yıpranmış zaten bu da üstüne tuzu biberi İnşallah olacak canım benim Rabbim nasip eder inşallah sen kendini bundan sonra üzme kafana takma stres yapma bir bakmışsın ki olmuş bir müjde gelmiş ben 2 aydır düşünüyorum canım ama bu ay başladık Bizim de öyle bakalım Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere inşallah güzel haberlerini bekliyorum burada pes etmek yok umudunu yitirme sakınBi sorun gözükmüyor canım en son meleğim 6 buçuk aylıktı 1 saat dünyada kalabildi plesenta sorunu vardı plesenta penkreata diye bende ilk defa duydum ameliyatım çok riskliydi herkes ölçek gözüyle baktılar doktor bile ümit etmiyordu 2 kere kalbim duymuş kendime geldiğimde 3 gün geçmişti o günler aklıma geliyor çocuk düşüncesinden vazgeçiyorum ama eşimin hiç çocuğu yok oda babalık tatsın istiyorum o yüzden tekrar düşünmeye karar verdik 5 ay oldu ameliyatta rahmim baya yıprandı yarısını çıkarttım dedi doktor onunla alakalı devam ediyorum kontrollere bakalım dediğin gibi kısmet. Sen ne zamandır düşünüyorsun dördü canım
nerde bebek isteyen rabbim versin beklemesi çok zorAh canım benim çok üzüldüm Rabbim tekrarını yaşatmasın sen bu 5 ayda kendini çok yıpratmışsın zaten sıkıntı stres bu da büyük bir rol oynuyor zaten Bir de rahmin yıpranmış zaten bu da üstüne tuzu biberi İnşallah olacak canım benim Rabbim nasip eder inşallah sen kendini bundan sonra üzme kafana takma stres yapma bir bakmışsın ki olmuş bir müjde gelmiş ben 2 aydır düşünüyorum canım ama bu ay başladık Bizim de öyle bakalım Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere inşallah güzel haberlerini bekliyorum burada pes etmek yok umudunu yitirme sakın
İkinci bebek 7 aydir uğraşıyoruz olmuyor eger bu ayda negatif olursa çatlama iğnesi bende düşünüyorum doktor gidip bilgi alcam muhakkak yazarım sana bilgi alıncaMerhaba arkadaşlar ben 33yasindaym bir tane oğlum var ilk cocukda korunmayi bıraktığım ay hamile kalmıştım daha sonra 5yil spiral ile korundum yaklaşık 9aydir ikinci çocuk için korunmuyorum fakat henüz hamile kalamadm ilki gibi hemen olur sanmıştım Yumurta çatlatma iğnesi oluyormuş ondan mı yaptırsam bilemedim bilgisi olan varmı bu iğne hakkında
Haklısın canım ama pozitif gorup sevinip kimyasal ile sonuclanmasi cok yıpratıcı negatif ciksa gebe degilim der otururum gebeyim diyorum kimyasal çok üzücüBenimde bat 7 Kasım. Erken testlere göre bu ay da negatif maalesef Gelecek ayı planlıyorum artık. 5. aydayız hiçbir şekilde gebelik olmadı. Kimyasal çok üzücü bir durum ama en azından hamile kalabildiğini gösterir canım üzülme
Rabbim bir daha yaşatmasın canım kucagin bos kalmasın daha regle 5 gun var belki de vardir umudunu kaybetme regl olmadikca umut hep varSat 10 Ekim bat 8 kasım 5 aydır deniyoruz dün kan testi verdim adetime 5 gün vardı negatif çıktı. Geçen sene Ocak da 6 aylık bebeğimi kaybettim rabbim tez zamanda hepimizin kucağına bi bebek versin inşallah
Amin canım durumunu haberdar etBenimde 12 Ekim ilk regl beklenen 11 Kasım diyo uygulama 3 evladım var 4 cü istiyoruzbu ay ilk denememiz bakalım nasip rabbim isteyen anneliği yapacak her kadına nasip etsin inşallah kucağını boş bırakmasın rabbim
Rabbim gönlüne göre versin canim stres üzüntü yok mutlu haberlerini bekliyoruz ve bol bol dua ediyoruz rabbim cocuk isteyenlere hayırlı evlat nasip etsinBenimde 3 evladım var ellerinden öper ama dördüncü bir türlü olmadı ikinci eşim den bir düşük birde erken doğumum var
Amin amin evetnerde bebek isteyen rabbim versin beklemesi çok zor
Tamam canım sende haberdar etAmin canım durumunu haberdar et
Günaydın erken gebelik belirtisi hafif bel kasik bacak ağrısı sik idrara cikma mide bulantısı gibi erken test yapma negatif görünce üzülüyoruz ister istemez muhakkak reglinin gecmesini bekle ayni tarihlerde regli donemimiz hayırlı olur mutlu haberler alıriz inşallahKızlar hayırlı sabahlar benim sat 17 ekim bat 16-17 kasım 2-3 kasım pik gördüm gynoseed jel ile değerlendirdik kasıgımda hafif sızlamalar var bacaklarımdada aynu sekil sizde erken hamilelik belirtileri nelerdi