• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları kızlar bu ateş nereden kaynaklanıyor :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

brcsrkn

annesinin kuzusu
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
847
7
96
oğlumla ikgündür dışarılardayız hava güzel diye ama pişman oldum valla sanki yavrum benim yüzümden hastalandı gibi suçluyorum kendimi bilmiyorumkismile
dün gece durmadan ağlamaya başladı bizde özel ilgi diye bir yer var izmitte oturanlar bilir ne kadar ilgisiz biryerse neyse orada gece nöbetçi uz dr var diye gittik muayene etti kan tahlili idrar derken bişey çıkmadı ateşide yoktu gazdan dedi gönderdi
bugünde sol gözü çapaklandı ateşi bi an 38 olunca hemen ateş düşürücü şurup verdim ama keyfi düne göre çok iyiyidi sadece iştahsız bugün
anlamadığım enfeksiyonm çıkmadı tahlillerde nereden geldi bu ateş damakları kaşınıo acaba diş çıkarıcak ondanmı yarın drumuzdan randevu aldık gidecez bakalım ama lütfen benimle bilgileriniz tecrübelerinizi paylaşın gerçekten mutsuzum :( :sinifsinif:

canım diş ateş ve iştahsızlık yapıyor..
benim oğlumda dün dişini patlattı nihayet..
areş yaptı sanki grip olur gibi ateş öksürük ve gece ağlamaları..
38.8 e kadar ateşi çıktı...

nınım canım teşekkür ederim benimkide gece uylkudan ağlayarak kalkıyo uykuya dalker huzursuz saırım diş çıkaracak ama daha erken değilmi

doktor kulağını muayene etti mi benim oğlumda bu ara çok huzursuzdu kulak iltihabı çıktı bu ara çok oluyo dedi doktorumuz

bebeğim 6. ayının içinde 2mayısta 6. ayı biticek canım
bugün kendi dr u da muayene etti kulaklarında bişey yokmuş onu özellikle sordum 8 saatte 1 dolven ver eğer dolvene rağmen ateşi 38,5 olursa antibiyotiğe başlıcaz dedi

dönem dönem gaz sancıları olunca gaz çıkaramamak ta ateş ve huzursuzluk yaparmış
gözü içinde damla verdi bakalım inşallah iyileşecek oğluşum

geçmiş olsun inşallah başka bişeyi yoktur anlayamamak çok zor gerçekten

sanırım diş birde doktor gazdan da olabilir dedi ama en büyük etkeni diş sanırım
zaten ateşi gece 3-4 arası bi 37,5 a kadar çıkıyor birde akşam 8-10 arası 37 ye kadar çıkıyor anlamadım gitti enfeksiyon yok eğer 38,5 olursa diye dr umuz antibiyotik verdi onu ozaman başlıcaz dedi

birde iştahsız bugün ne yaptıysam yemedi ya :(

canım diş iştahısz yapıyor...
bizim ateşimizde 38.8 e kadar çıkmıştı..
fitil koymuştuk...

Back