• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bu alyans nasıl sizce

confidence

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2009
58
0
86
46
İzmir
kızlar ben bu alyansı beğendim sizce nasıl? bide rahat kullanabilirmiyim ki paraklarımda ince?:ecrin_bebek:

Eklentiler

• $68.jpg
    $68.jpg
    9 KB · Görüntüleme: 175
guzelmıs ama ıste parmakda durusu onemlı bazen cok kaba kalabılır bu modeller bırde elelrın kucukseeeeee olmayabılır

kuyum sektorunde calısmıs bırı olarak evet hos duruyor ama komple tas kullanıssız tasları devamlı dusecek ve malesef cok cırkın gorunecek yedek alyans olabılır dugunde yemekte vs.de kullanabılecegın

benim alyansım daha sade bir model(kendim tasarladım :) ama senin seçtiğinde çok güzel canım
şimdiden hayırlı olsun sonsuz mutluluklar

çok teşekkür ederima rkaadaşlar cevaplar için bende iraz kararsızım çnkü parmaklarım ince ellerim küçük olduğu için kaba durabilir birde elimi acıtacak gibi sanki çünkü baya bi çıkıntı var .dğer beğendiğim moel de tam tur madellerdi ama kuyumcu arkadaş buna taşı düşer rahatsız edici görüntü ortaya çıkar dedğine göre tam turda daha fazla taş var demekki onunkide düşer ama ben taşlı modelleri seviyorum napcam ben :delphin: bana model önerirmisiniz varsa elinizde resim koyarmısınız lütfenkaydirigubbakcemile2

bende taşlı modelleri çok begeniordum canım ama eşim alyanslarımızın aynı olmasını istediği için düz sadece bir alyans aldık söz yüzüğü olarakda taşlı bir yüzük aldım favorinin aynı böle alyans gibi ama parmağın alt atarında kalan yeri düz onu herzaman takmıorum düğünde bayramda falan takıorum taşlarıda gömme taş daha hiç düşmedi 3 sene oldu sende öyle birşey düşünebilirsin

Back