Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen baya olmuş. Adet tarihine gore hesaplasin kac haftalik olduğunu.
Adet tarihine göre 7 haftalık normal mi betaAynen baya olmuş. Adet tarihine gore hesaplasin kac haftalik olduğunu.
Adet tarihine göre 7 haftalık normal mi betaBana 18. Haftada beta bakmışlardı 40bindi kaç haftalık bilemem ama direkt kadın doğuma gidin kese felan her şey görünür
Adet tarihine göre 7 haftalık normal miKaç haftalık bilmiyorum ama çok haftalık olmuş artık kese de gözükür kalp atışı da duyulur hayırlı olsunnn
Adet tarihine göre 7 haftalık biz bilmiyoruz yarın götürcez ablamı doktora beta normal miYakında okula başlar çocuk
Ohaaaa
Şu an bu önemli değil. Ultrason ölçümlerinde kalp atışı olup haftasıyla uyumlu gelişim gösterdiyse normal demektirAdet tarihine göre 7 haftalık normal mi beta
Doktora gidip daha net bilgi alırsınız muhtemelen . Tahminim ablaniz adet gördüm sanıp üstüne görme yaşamışAdet tarihine göre 7 haftalık normal mi
Pcoslu reglisi düzenli değil yemi öğrendi ama adet tarihine göre 7 hafta 5 gün diyorOhaaaa
MaşaAllah yeni mü öğrendi
Hiç mi anlamadı hamile olduğunu
8-9 haftalık tahminen
Ultrasonda belli olur merak etmeyinPcoslu reglisi düzenli değil yemi öğrendi ama adet tarihine göre 7 hafta 5 gün diyor
Tamam işte 8 haftalık de sen onaPcoslu reglisi düzenli değil yemi öğrendi ama adet tarihine göre 7 hafta 5 gün diyor
Betaya göre değil son adet tarihine göre hesaplanır canım. Herkesin betası bir olmaz. Kiminin yüksek kiminin düşük olur. Ben 5+2 iken betam 22 bindi , 5+4 iken 45 bin. Bazılarının 5. Haftada 1000 lerde anca oluyor. Anca doktor ölçümüyle anlaşılır