Çocuk Hastalıkları kızlar bronşiolit için yardım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

üşütmüş galiba canım,sen çok iyi protein ağırlıklı beslen,çabuk atlatsın ,tavsiyelerim,tahin,pekmez,siyah kara üzüm,dut kurusu vb...
sütünden geçerse direnci artar...

sağol canım ne kadar süre verdiniz bu karışımı acaba?

üşütmüş galiba canım,sen çok iyi protein ağırlıklı beslen,çabuk atlatsın ,tavsiyelerim,tahin,pekmez,siyah kara üzüm,dut kurusu vb...
sütünden geçerse direnci artar...

teşekkür ederim canım normale döndü çok şükür. belki de kullandığımız ilaçlardan olmuştur.

oglum yine bronsiolit oldu 2 gundur hiriltisi var antibiyotik ve nebuluzorle ilac veriyoruz.benim tuhafima giden 40 gunlukkende gecen sene bahar ayinda yine rahatsizlanmisti..alerjik bebeklerde sik olur dedi doktor.her baharda biz boylemi olcaz yoksa tesadufmu.

arkadaşlar bronşiolit ile bronşit aynı şey mi*benim oğlumda da dün burun akıntısı hapşırık vardı öksürükte başladı doktor ciğerlernde hırıltı var dedi.antbiyotik yazdı bronşit başlangcı dedi.ne yapmalıyım

cnm.evt. bu tarifin işe yaradığını duydum ama ben bebeğimin alerjisi yüzünden deneyemedim.biraz daha büyüyünce denemeyi düşünüyorum..ben bal ve sütü bir arada kullanamıyorum maalesef...
bende birçok bitki tedavisiyle ciğerlerini temizliyorum ama hava değişikliği,üşütme,terleyip çarptırma ve bazı ilaçları kullanma sonucu hırıltıya dönüyor ama Alah'tan birkaç tarifle bronşite dönmeden kurtuluyoruz..ablamda da bronşit vardır bebekliğinden beri annem hep senin vermiş olduğun tarifle geçiriyormuş sonra gene oluyormuş...Allah yardımcımız olsun...

[/CODE]
Bronşit, büyük bronşları, yani soluk borusundan dallanarak akciğerlere yayılan hava borularını örten mukoza dokusunun akut ya da kronik iltihabıdır. iltihap bronşiyol denen küçük bronşlarda oluşursa bronşiolit adıyla anılır.Yani oluşum nedenleri ve tedavileri hemen hemen aynıdır...

arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun.ben dr. ventolin ve sekrol birlikte kullanılmaz lafına takıldım.nedenini sordun mu?ben dr. önerisiyle gerektiği zaman yeri geldiğinde ayrı yeri geldiğinde bir arada kullanıyorum.şimdiye kadar gözle görülür bir zararına rastlamadım.daha çok iyileşmesinde fayda gördüm en azından antibiyotik kullanmadan düzeliyor....sekrol balgamı yumuşatıp daha çabuk atılmasını sağlıyor ventolin ise bronş açıcı genişleticidir yani bronşitte,öksürükte ve dolayısıyla gripte yararı vardır..gerektiğinde ikiside kullanılmak zorunda kalıyor.yoksa bebeğin iyileşme süresi geç olabiliyor..eğerki önemli bir neden söylediyse dr. bizimle paylaşırsan sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…