arkadaşlar birde bugün bebeğimin kakası yeşildi üstelik dört kez yaptı. normalde günde bir veya iki günde bir yapardı, acaba ilaçlardanmı yoksa bronşiolitdenmi sizin bebeklerinizde de böyle şeyler oldumu?
geçmiş olsun arkadaşım...benim oğlm 2 aylıkken zatürre olmuştu.3 gün hastanede yatmıştık iğne ilaç ventolin tedavisi vs.uygulandı.daha sonra tam düzelmeyince bitkisel bir tarif uyguladık hatta dr. bile şaşırmıştı ciğerleri nasıl temizlendi diye...1 bıldırcın yumurtası sarısı 1 ttatlı kaşığı bal 1 su bardağı sıcak süt çırp biberonda ılık bir şekilde içir.şimdi oğlum 13 yaşında maşh.kolay kolay hasta olmaz.gerçi şimdi 1 yaşına kadar süt bal yasak...ama o zaman biz kullandık devam sütünün içine yapılabilir belki...allah şifa versin...
üşütmüş galiba canım,sen çok iyi protein ağırlıklı beslen,çabuk atlatsın ,tavsiyelerim,tahin,pekmez,siyah kara üzüm,dut kurusu vb...
sütünden geçerse direnci artar...
sağol canım ne kadar süre verdiniz bu karışımı acaba?
geçmiş olsun arkadaşım...benim oğlm 2 aylıkken zatürre olmuştu.3 gün hastanede yatmıştık iğne ilaç ventolin tedavisi vs.uygulandı.daha sonra tam düzelmeyince bitkisel bir tarif uyguladık hatta dr. bile şaşırmıştı ciğerleri nasıl temizlendi diye...1 bıldırcın yumurtası sarısı 1 ttatlı kaşığı bal 1 su bardağı sıcak süt çırp biberonda ılık bir şekilde içir.şimdi oğlum 13 yaşında maşh.kolay kolay hasta olmaz.gerçi şimdi 1 yaşına kadar süt bal yasak...ama o zaman biz kullandık devam sütünün içine yapılabilir belki...allah şifa versin...
arkadaşlar bronşiolit ile bronşit aynı şey mi*benim oğlumda da dün burun akıntısı hapşırık vardı öksürükte başladı doktor ciğerlernde hırıltı var dedi.antbiyotik yazdı bronşit başlangcı dedi.ne yapmalıyım
bütün bebişlere geçmiş olsun. benim kızımda bronşiolit oldu. cumrtesiden beri ventolin, zinnat ve birde antialerjik damla kullanıyoruz. dün geceyi acilde geçirdik. ama bu gece daha iyi gibi, bende ne yapacağımı şaşırdım. acil deki doktor zinnat yetersiz geliyor değiştirelim yerine ağır bir antibiyotik başlayalım dedi. birde balgam söktürücü (seklor) verdi, kendi doktorumuz ventolinle seklor birlikte kullanılmaz hemde verdiği antibiyotik bebek için çok ağır diyor. ne yapacağımızı şaşırdık. şimdilik kendi dr verdiklerine devam ediyoruz inşallah iyi gelir. birde dr deterjan, çmşr suyu, yumuşatıcı kokusu, yün ve sigaradan mutlaka uzak tutun dedi. inşallah herkesin yavrusu iyileşir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?