- 24 Aralık 2014
- 5.036
- 6.766
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
ya burda gebelik sayfalarında doktor şu ilacı verdi kullanayım mı diye soran var ya. elli sene okuyup doktor olup uzmanlık alan adama güvenmiyo da burda bileziklerini şıngırdatıp dedikodu yapan annelere güveniyoInstagramlarda görüyoruz kitlesi olan insanlarin cıkardıgı bilmem ne yagları,bilmem ne kremleri,tozlari,caylari vs ya da doktorun söyledigine inanmayıp abidik gubidik yaglari regli agrisi icin mantar icin kullananlar falan gerçek mi bu derece inananlar var mi cevrenizde ? Sadece bir kisiden bahsetmiyorum bir cok taninmis kisi bunlari yapiyor kullandim memnun kaldim ya da tam tersi bes para etmez diyen var mi ? Ben ergenken arap kizi kremi diye duyup gidip aktardan almistim sonra yüzüm komedon dolmustu mesela
Zamanında Kemal Sunal in bir filmi vardı.Haklin sevgilisi olmuştu.Her şeyin reklamını yapıyordu.sonra gazoz içmeye gitti buzdolabı bozuk marketin.Kadinlarin aldığı konserve bozuk çıktı.Reklam kumaşıyla dikilen pantolon arkadan yırtıldı en son reklamını yaptığı apartman yıkıldı.Demem o ki bu reklamlarda çıkan insanlar asla onları kullanmaz.Kendi adı da olsa kullanmaz.Kalitenin bunların reklamına ihtiyacı yok almayinInstagramlarda görüyoruz kitlesi olan insanlarin cıkardıgı bilmem ne yagları,bilmem ne kremleri,tozlari,caylari vs ya da doktorun söyledigine inanmayıp abidik gubidik yaglari regli agrisi icin mantar icin kullananlar falan gerçek mi bu derece inananlar var mi cevrenizde ? Sadece bir kisiden bahsetmiyorum bir cok taninmis kisi bunlari yapiyor kullandim memnun kaldim ya da tam tersi bes para etmez diyen var mi ? Ben ergenken arap kizi kremi diye duyup gidip aktardan almistim sonra yüzüm komedon dolmustu mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?