• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar böyle seylere inaniyor musunuz ?

leylosvemecnun

Cennet kuşu Deniz'im ❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.036
6.766
398
Instagramlarda görüyoruz kitlesi olan insanlarin cıkardıgı bilmem ne yagları,bilmem ne kremleri,tozlari,caylari vs ya da doktorun söyledigine inanmayıp abidik gubidik yaglari regli agrisi icin mantar icin kullananlar falan gerçek mi bu derece inananlar var mi cevrenizde ? Sadece bir kisiden bahsetmiyorum bir cok taninmis kisi bunlari yapiyor kullandim memnun kaldim ya da tam tersi bes para etmez diyen var mi ? Ben ergenken arap kizi kremi diye duyup gidip aktardan almistim sonra yüzüm komedon dolmustu mesela

Markayı çıkaran ya da öneren babam dahi olsa güvendiğim doktoruma sormadan kullanmam,kullanmadım hiç. Ürün ne olursa olsun ben ha deyip alamıyorum.

Instagramlarda görüyoruz kitlesi olan insanlarin cıkardıgı bilmem ne yagları,bilmem ne kremleri,tozlari,caylari vs ya da doktorun söyledigine inanmayıp abidik gubidik yaglari regli agrisi icin mantar icin kullananlar falan gerçek mi bu derece inananlar var mi cevrenizde ? Sadece bir kisiden bahsetmiyorum bir cok taninmis kisi bunlari yapiyor kullandim memnun kaldim ya da tam tersi bes para etmez diyen var mi ? Ben ergenken arap kizi kremi diye duyup gidip aktardan almistim sonra yüzüm komedon dolmustu mesela
ya burda gebelik sayfalarında doktor şu ilacı verdi kullanayım mı diye soran var ya. elli sene okuyup doktor olup uzmanlık alan adama güvenmiyo da burda bileziklerini şıngırdatıp dedikodu yapan annelere güveniyo 😂 ve kullanma diyen olsa kullanmayacak. herkes kullan ben de kullandım deyince iyi o zaman ben de başlayayım diyo 😂

Zamanında Kemal Sunal in bir filmi vardı.Haklin sevgilisi olmuştu.Her şeyin reklamını yapıyordu.sonra gazoz içmeye gitti buzdolabı bozuk marketin.Kadinlarin aldığı konserve bozuk çıktı.Reklam kumaşıyla dikilen pantolon arkadan yırtıldı en son reklamını yaptığı apartman yıkıldı.Demem o ki bu reklamlarda çıkan insanlar asla onları kullanmaz.Kendi adı da olsa kullanmaz.Kalitenin bunların reklamına ihtiyacı yok almayin

ben bu tür yapılan her şeyi tamamen ticaret olarak yapıldığına inanıyorum , ticaretin yolu da iyi pazarlamaktan geçer , 2 kuruş bi fenomene verdin mi. Kullanmadan reklamını yapar , çünkü kendi cebini düşünür önce ,sen ben o kimsenin umrunda değil , zaten biz bilinçli olmalıyız evvela

mesela zayıflama çayı , niye zayıflatsın beni ? Ben hobidi gırtlak yiyeyim ,spor yapmayayım , üstüne çay içeyim zayıflatsın , çok mantıksız değil mi , tok tutuyor diye savunan kesim olabilir ama elma da tok tutar ,süt de .. bunun yolu irade ,sağlıklı beslenme spor .. kaldı ki bu çayların karaciğer üzerinde ağır hasar bıraktığı hatta ve hafta
ölümlerle sonuçlandığı da çok oldu

Her kremin kişi üzerinde etkisi fazladır ama herkes bakıyorum krem üretmiş , sanki çikolata imalatı yapıyorlar bana çok sağlıksız geliyor , diyorum ya ticari amaç

Sivilcen varsa doktora gidersin önerdiği kremleri kullanırsın ,beslenmeni düzenlersin ,çok su içersin bu kadar ,hiçbir ürün mucizevi etki yaratmaz hepsi abartıdan ibaret

regl ağrısına bişey diyemem çünkü bu kişiden kişiye değişir bana civanperçemi iyi gelmedi mesela ama başkalarına iyi geldiğini okumuştum tamamen bünyeye bağlı bence

kısaca ben inanmıyorum

Back