ben bu tür yapılan her şeyi tamamen ticaret olarak yapıldığına inanıyorum , ticaretin yolu da iyi pazarlamaktan geçer , 2 kuruş bi fenomene verdin mi. Kullanmadan reklamını yapar , çünkü kendi cebini düşünür önce ,sen ben o kimsenin umrunda değil , zaten biz bilinçli olmalıyız evvela
mesela zayıflama çayı , niye zayıflatsın beni ? Ben hobidi gırtlak yiyeyim ,spor yapmayayım , üstüne çay içeyim zayıflatsın , çok mantıksız değil mi , tok tutuyor diye savunan kesim olabilir ama elma da tok tutar ,süt de .. bunun yolu irade ,sağlıklı beslenme spor .. kaldı ki bu çayların karaciğer üzerinde ağır hasar bıraktığı hatta ve hafta
ölümlerle sonuçlandığı da çok oldu
Her kremin kişi üzerinde etkisi fazladır ama herkes bakıyorum krem üretmiş , sanki çikolata imalatı yapıyorlar bana çok sağlıksız geliyor , diyorum ya ticari amaç
Sivilcen varsa doktora gidersin önerdiği kremleri kullanırsın ,beslenmeni düzenlersin ,çok su içersin bu kadar ,hiçbir ürün mucizevi etki yaratmaz hepsi abartıdan ibaret
regl ağrısına bişey diyemem çünkü bu kişiden kişiye değişir bana civanperçemi iyi gelmedi mesela ama başkalarına iyi geldiğini okumuştum tamamen bünyeye bağlı bence
kısaca ben inanmıyorum