• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar boyle brdey yasayan varmı:((

Abcdf

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
297
11
16
34
Afyon
Ben hamile kalıyorum ama beta degerim brden düşüyor kanamadan önce beta hcg düşüyor 5düşük yaptım boyle brsy yasayn varmı:( hep degerlerim düşüyo
 
kimyasal gebelik galiba, 5 kez çok değil mi araştırılmadı mı nedeni?
 
Kimyasal gebelik gibi duruyor senin durumun bence ya tutunmayla ilgili ya da kromozomlarla ilgili bi sıkıntı var gibi duruyor doktorun araştırması lazım hiç bişey demedi mi
 
Ben hamile kalıyorum ama beta degerim brden düşüyor kanamadan önce beta hcg düşüyor 5düşük yaptım boyle brsy yasayn varmı:( hep degerlerim düşüyo


hamile kaldığını öğrendikten ne kadar süre sonra düşük yaptığını öğreniyorsun. bebeğin tutunmasını engelleyecek bir sorun olabilir. elinde hamilelik değerlerin varsa genetik araştırmayada gidebilirsin. bu konuda uzman bir doktor bulmanı tavsiye ederim.

ben 1 kere geçirdim böyle bir durum oda regl günümden 4 gün önce öğrenmiştim değerim 67 idi. olası regl günümü 1 hafta geçtiğinde düşük yaşadım. normal düşük denmişti bana doktor , ama senin ki kimyasal gibi duruyor.

geçmiş olsun.
 
Back