Kızlar,geçen ay adetim bittikten 3 gün sonra kanlı akıntım olmaya başlamıştı.İlk önce üstünde durmadım ama sonra sancı da oldu hata üstüne falan mı görüyorum diye korktum.Doktor gittim kan,idrar ultrason bakıldı hamilelik yok.Sonrasında hiç durmadı ama bu kanlı akıntı,lekelenme şeklinde devam etti.Tam adet zamanımdan bir iki gün önce de çamur gibi çok koyu kahve şekilde geldi sonra adet oldum(en azından ben öyle oldugunu düşünüyorum) ama her zamanki adetten farklı,ilk iki gün hafif sonraki iki gün yoğun,sonra cok az oldu.Sonra akıntılar devam etti,bu sırada smear testi yapılmıştı bir şey cıkmadı.Su an kanlı akıntılar devam ediyor,doktor bir şey yok dedi ama ben çıldırmak üzereyim.Neden oluyor anlayabiliş değilim bu arada 3 aylık evliyim acaba cinsel ilişki yeni yeni mi değişiklikler yapıor vucudumda anlayabilmiş dglim.Bu tarzda bir şey yaşayıp çözüm bulabilien varsa ya da ne oldugunu biliyorsanız yardımcı olursanız sevinirim kızlar
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Kızlar böyle bir şey yaşayan var mı ?
- Konu Sahibi sosyopot
- Başlangıç Tarihi