Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar boyadan anlayan varsa benden yardımını esirgemesin mezuniyet için(resimli)

mumebe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2008
39
0
96
Düzce
kızlar açık tenliyim krepe balyaj attırmak istiyorum mezuniyetime dore küllü açık kumral koyu sarı falan filan. arada canım bakır tonlarıda istiyor. ama hep koyu sarı tonlarında istiyorum ilk sorum bu saç rengimin üstüne attırsam kötümü olur? yoksa bikaç kat açtırıyımda mı attırıyım? birde bana hangi tonlarda renk yakışır?yardımlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• $IMG_4985.jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 98
bence kendi saçının üstüne attırma balyaj falan kötü olur sırıtır saçın çok koyu öncelikle iyi bir kuaföre git önce saçını açıp sonra fındık kabuğuna boyattırıp üzerine bal köpüğü seyrek atılan balyajlar yakışır çok sarı yaptırma bence

benim saçlarımda siyah beyaz tenliyim gözlerimde renkli aslı enver in saç renginden yaptırmak istiyorum kuaförler olur diyolar genelde ama ben çok yıpranmasından korkup yaptıramıyorum bir türlü sanırım seninde istediğin öyle bi renk yakışır diyolar ama yaptırmadan göremeyiz sanırım

kızlar fındık kabuğu biraz iddialı durmazmı? acaba saçımı birkaç ton açıp küllü açık kumralla bal köpüğü ince ve sık balyajlar attırsam nasıl olur? ilk defa saçımı boyatcam birde saç boyasından hiç anlamam mazur görün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…