• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar boya akınca turuncu ve kızıl olmayan renkler hangileri tecrübeleriniz?

esmerseven

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2010
119
6
96
İstanbul
saçlarım her yıkamadan sonra turuncu oluyor nedeni ise:5: 7.77 coleston ışıltılı kahve resmen turuncular trafik lambası gibi parlıyor :14:malum esmerim çok kötü duruyor loreal boyasında hangi renklerde kızıllık olmaz bilen varsa yazabilirmi çünkü koleston ve palette kullanamıyorum başımda cilt rahatsızlığı var:17: çok hasas sadece LOREAL deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirm ben lorealdan başka boya kullanamıyorum .:17:

günaydın ben yeniyim bu sitede ilk senin yazını okudum:) benimde kızıl sacım cok zor oluyo akıyo her yıkamamda.güvendiğin bi kuaföre sorsana.ana sac renginden kaynaklanabilir

ben_ve_maylove arkadaşım hoşgeldin öncelikle bende artık öyle düşünüyorum çünkü siyah dışında hiçbir boya durmuyor saçımda bu kadar olmaz ilginç.

bicogogo yardımın için teşekkürler şimdi inceliyeceğim.

$loreal-excellence-creme-8-1-koyu-sari-kullu~3359929.jpg kızlar bununla şunu karıştıracağımEki Görüntüle 290566

Son düzenleme:
Back