• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bornova aydemir plazada düğün hakkında bilgisi olan var mı aranızda??

canımmm ben aydemir plazaya yakın oturuorum hep istemişimdir orda düğünüm olsun ama nasip olmadı dışardan görünüşü bile çok hoşuma gidiooo

bende temmuz sonunda o civarlarda oturucam inşallah:) düğün için orayı düşünüyoruz daha görmeye filan da gitmedik gerçi ama bi kararsızlık yaşıyoruz.düğüne filan gittin mi hiç oraya

bende temmuz sonunda o civarlarda oturucam inşallah:) düğün için orayı düşünüyoruz daha görmeye filan da gitmedik gerçi ama bi kararsızlık yaşıyoruz.düğüne filan gittin mi hiç oraya
Ayy bende merak ettim şimdi orayı tam olarak ne tarafta??

Aydemir PlazaMansuroğlu Mahallesi 286/6 Sokak No:1 Bayraklı/ İzmir
(Adliye Sarayı Karşısı Kırçiçeği Restorantı Üstü)
Canım sağol baktım bende internet sitesine gidip görüşmeyi düşünüyorum kır düğünü olucak bizim bakalım ne dicekler???

Canım sağol baktım bende internet sitesine gidip görüşmeyi düşünüyorum kır düğünü olucak bizim bakalım ne dicekler???
Kızlar dün gidip baktım ben aydemir e gayet güzel ama bizim beğendiğimiz yere 6 milyar para istedi çüşünüz yani:kedi:

nereyi begendiniz ki:S:S
Smyrna Bahçe Altınyoldaymış canım Körfeze bakan tarafı beğendik 6 dedi normal klasik düğün için.Yola bakan tarafı 500 daha ucuzmuş 5.500 yani.
Üst katta bir kapalı salon gösterdi 4.500 diyor orayada ama kapalı.kır düğünü istiyoruz biz...

Smyrna Bahçe Altınyoldaymış canım Körfeze bakan tarafı beğendik 6 dedi normal klasik düğün için.Yola bakan tarafı 500 daha ucuzmuş 5.500 yani.
Üst katta bir kapalı salon gösterdi 4.500 diyor orayada ama kapalı.kır düğünü istiyoruz biz...

:(:(:( fazlaymıs gercekten

kızlar bizde gittik oraya , hafta içi günleri kalmış zaten ve biz perşembeyi tercih ettik o zaman 1000 tl farkediyor zaten bir de bence sahil değilde diğer taraf daha hoştrafik , araba sesleri falan rahatsız edebilir.Bir alternatif daha söylediler Altındağda Elit garden diye bir bahçeleri daha varmış.Bu gün görmeye gidicez.resimlerde güzel gibi.ve orası daha uygun.3000 tl hafta içi 3500 hafta sonu diyor.

kızlar bizde gittik oraya , hafta içi günleri kalmış zaten ve biz perşembeyi tercih ettik o zaman 1000 tl farkediyor zaten bir de bence sahil değilde diğer taraf daha hoştrafik , araba sesleri falan rahatsız edebilir.Bir alternatif daha söylediler Altındağda Elit garden diye bir bahçeleri daha varmış.Bu gün görmeye gidicez.resimlerde güzel gibi.ve orası daha uygun.3000 tl hafta içi 3500 hafta sonu diyor

kızlar bizde gittik oraya , hafta içi günleri kalmış zaten ve biz perşembeyi tercih ettik o zaman 1000 tl farkediyor zaten bir de bence sahil değilde diğer taraf daha hoştrafik , araba sesleri falan rahatsız edebilir.Bir alternatif daha söylediler Altındağda Elit garden diye bir bahçeleri daha varmış.Bu gün görmeye gidicez.resimlerde güzel gibi.ve orası daha uygun.3000 tl hafta içi 3500 hafta sonu diyor
Canım gittiniz mi elit garden a da güzel mi??

Tuttunuz mu bu arada??

Back