Lekeler, Çiller kızlar bomba gibi bir önerim var lekeler için

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

benask

her şey aşk tan
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2015
59
83
39
Öncelikle herkese selamlar ben uzun senelerdir bu siteyi takip ediyorum ve bir çok seyinden önerisinden faydalandim Son zmanlar da geçen sene çok güneşlendigim için bu sene önek önek cilt lekelerim oldu ve çözüm arıyorum bir iki aydır internette ara sıra doğal yöntemleri denedim çok pahalı kremler de aldım ama sanırım hiç bir yol kat edemedim uzun yazıyorum sıkılmayin sakin direk yazarsam saçma gelecek Size çünkü haberlere bakarken göz rengi değiştirme olayı varmış onu gördüm aklıma biokinezi geldi neyse ona baktım ben severim araştırmayı yapabilirmiyim tabi hayır ama düşünce gücü ve beyin gücü ile herseyin yapılabileceğini biliyorum THE Secret'ın kitabını okudum ve uyguladım he tamam zengin miyim hayır ama bana yetecek param var evim ve arabam var ki arabam aniden oldu be bile şok oldum sadece hep olumlu düşünerek oldu bunlar annem bana sen delisin dedi çoğu zaman silikon hayalim vardı hatta bir kız resmi kesmistim panoma aşmistim şuanda aynı göguse sahibim onla aynı boyut bile neyse işin özüne gelelim mesela bazı kişiler diyor ki elma sirkesi ile silindi lekelerim bazıları diyor patates bazıları yok gitmiyor bu lekeler bende bugün akşam bunu yapmaya karar verdim artık her akşam ea sirkesi ile yüzümü silecegim ve yavaş yavaş lekelerin gittiğini dusunecegim isteyeceğim hatta gittiğini hayal edeceğim ise yarayacağını eminim çünkü iste ve al ben bunu çok kez deneyimledim resmen mucize lerle karşılaştım :KK200::nazar::nazar:ve bu şekilde hatta dahası da var sadece şu ile yıkarak bile kurtulabiliriz lekelerden ama beyin işte kandirildigina inandırasin bizi diye daha inandırıcı olsun bahane mi olsun site elma sirkesi sürüp lekelerin yok olduğunu göreceğiz hep beraber bwn inanıyorum ki olacak hemde çok kolay olacak sizde inanın ve kendinizi beyninizi inandırin ve lekeleronizden kurtulun elma sirkesi değil mesela yoğurt maskesini sevdinz onu yapın ve lekelerine silinwjgjni hayal edin ve hatta evet siliniyor diyin sesli olarak diyin bunu ve inanın hadi kızlar hepimizin kolay gelsin ve inanın xok kolay kurulacağiz umitsizlige kapilanlar lütfen yorum yapmasın motive düşmesin olumlu düşünmeye devam kızlar En Büyük KK

X