canım merak ettim umarım iyi geçmiştir randevun kötü birşey yoktur korktuğun gibi sonucu paylaşırsan sevinirimteşekkür ederim esra.evet benim enfeksiyonum epey ilerlemiş böbreklerim bile ilhihaplı bugün ürolojiden randevum var.doktora belirticem gebelikten şüphelendiğimi.
canım merak ettim umarım iyi geçmiştir randevun kötü birşey yoktur korktuğun gibi sonucu paylaşırsan sevinirim
Ablam dış gebelikten ameliyat oldu canım böbrek ağrısı sanmışlardı. En son bayılmaya başladığında anladılar ki zehirleniyor, onlarda korunuyorlardı. Kadın doğuma görünmelisin, Geçmiş olsun
Geçmiş olsun. İnşallah bir sorun yoktur. İdrar yolu enfeksiyonu çabuk iyileşiyor diye biliyorum.
teşekkür ederim evet çabuk geçiyor benim ara ara tekrarlar fakat bu sefer epey ilerlemiş enfeksiyon böbreklerime kadar o yüzden hala ağrı çekiyorum.hatta şuanda purinol diye iğrenç bişey içiyorum iltihabın dışarı atılmasını sağlayan ilaç :) siz siz olun bende yeni öğrendim bunu idrar yolarınız iltihaplandığı zaman önemseyin.kalıcı hasarlara sebebiyet verebiliyormuş.benden demesi
gebelik testi yapıldı 0.1 çıktı gebelik olsaydı değer yüksek olmazmıydı?ben cumartesiden beri tedavi görüyorum sürekli hastaneye gidiyorum zaten dış gebelikten şüphelenmişlerdi hatta onun için gebelik testi yapıldı.ayrıca yakın bi zamanda kadın doğuma görünmüştüm herhangi bi problem yoktu.
geçmiş olsun antibiyotikle geçer canım takma kafana banada dua edin çok sıkıntıdayım(
hayırdır?hastalıkmı
umarım ordada bi problem çıkmaz şimdiden geçmiş olsun canım bende 3 kere aynı enfeksiyondan muzdarip olmuştum bilirim acısını ağrısını umarım kurtulursun ve bir daha tekrarlamaz iyi dileklerim seninleböbreklerimde herhangi birşey çıkmadı temiz :) fakat idrar yollarımdaki iltihap epey ilerlemiş antibiyotik tedavisi uyguluyorlar pazartesi enfeksiyon birimine sevk ettiler oraya gidicem.ilgin için çok teşekkür ederim :)
umarım ordada bi problem çıkmaz şimdiden geçmiş olsun canım bende 3 kere aynı enfeksiyondan muzdarip olmuştum bilirim acısını ağrısını umarım kurtulursun ve bir daha tekrarlamaz iyi dileklerim seninle