kızlar böbreklerimin oralarda aşırı ağrı var

gofredo

MemintolardaTombiktoymuş!
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2012
1.616
245
merhaba kızlar,3-4 gün idrarımda yanma çektikten sonra c.tesi gecesi uykumdan böbrelerimin olduğu yerlerde ağrıyla uyandım ama dayanılıcak gibi değildi düz duramıyordum.hemen acile gittik ve o gece doktorun bana sorduğu ilk şey hamile olabilirmisin oldu bende korunduğumuz için hayır değilimdir dedim o gece bana 5 tane serum takıldı ve idrar tahlili yapıldı idrar yollarım çok kötü enfeksiyon kapmıştı ve böbreklerime kadar ulaşmıştı.fakat sonradan dikkatimi çeken şey idrar tahlilimde hcg nin 0.40 çıkmasıydı.adetime 6 gün vardı.neyse ben hala antibiyotiklerimi kullanıyorum fakat ağrılarım devam ediyor.arkadaşım uyardı az önce hamile olabilirsin benimde böyle başlamıştı ve hamileliğin yeniyse çıkmayabilir demişti.sizler böyle bişey yaşadınızmı?endişeliyim ya hamileysem ve ben ilaç içmeye devam ediyorsam?içimde çok kötü bi his var.bana yardımcı olun sizce ne yapayım?

canım bildiğim kadarıyla ne için yapılmış olursa olsun hastaneler idrar tahlilinde gebelik bölümünüde dolduruyorlar için rahat etsn istiyorsan en yakın zamanda bi kan tahlili yaptırıp kesn sonuca ulaşabilirsin bu arada bende idrar yollarıyla ilgili bi enfeksiyon yaşamıştım ama seninki daha ağır biraz daha zaman alması normal gözüküyor bana yinede dediğim gibi bi doktora görünmende yada kan tahlili yaptırmanda fayda var

teşekkür ederim esra.evet benim enfeksiyonum epey ilerlemiş böbreklerim bile ilhihaplı bugün ürolojiden randevum var.doktora belirticem gebelikten şüphelendiğimi.

teşekkür ederim esra.evet benim enfeksiyonum epey ilerlemiş böbreklerim bile ilhihaplı bugün ürolojiden randevum var.doktora belirticem gebelikten şüphelendiğimi.
canım merak ettim umarım iyi geçmiştir randevun kötü birşey yoktur korktuğun gibi sonucu paylaşırsan sevinirim

canım merak ettim umarım iyi geçmiştir randevun kötü birşey yoktur korktuğun gibi sonucu paylaşırsan sevinirim

böbreklerimde herhangi birşey çıkmadı temiz :) fakat idrar yollarımdaki iltihap epey ilerlemiş antibiyotik tedavisi uyguluyorlar pazartesi enfeksiyon birimine sevk ettiler oraya gidicem.ilgin için çok teşekkür ederim :)

Ablam dış gebelikten ameliyat oldu canım böbrek ağrısı sanmışlardı. En son bayılmaya başladığında anladılar ki zehirleniyor, onlarda korunuyorlardı. Kadın doğuma görünmelisin, Geçmiş olsun

Ablam dış gebelikten ameliyat oldu canım böbrek ağrısı sanmışlardı. En son bayılmaya başladığında anladılar ki zehirleniyor, onlarda korunuyorlardı. Kadın doğuma görünmelisin, Geçmiş olsun

gebelik testi yapıldı 0.1 çıktı gebelik olsaydı değer yüksek olmazmıydı?ben cumartesiden beri tedavi görüyorum sürekli hastaneye gidiyorum zaten dış gebelikten şüphelenmişlerdi hatta onun için gebelik testi yapıldı.ayrıca yakın bi zamanda kadın doğuma görünmüştüm herhangi bi problem yoktu.

Geçmiş olsun. İnşallah bir sorun yoktur. İdrar yolu enfeksiyonu çabuk iyileşiyor diye biliyorum.

Geçmiş olsun. İnşallah bir sorun yoktur. İdrar yolu enfeksiyonu çabuk iyileşiyor diye biliyorum.

teşekkür ederim evet çabuk geçiyor benim ara ara tekrarlar fakat bu sefer epey ilerlemiş enfeksiyon böbreklerime kadar o yüzden hala ağrı çekiyorum.hatta şuanda purinol diye iğrenç bişey içiyorum iltihabın dışarı atılmasını sağlayan ilaç :) siz siz olun bende yeni öğrendim bunu idrar yolarınız iltihaplandığı zaman önemseyin.kalıcı hasarlara sebebiyet verebiliyormuş.benden demesi :KK66:

teşekkür ederim evet çabuk geçiyor benim ara ara tekrarlar fakat bu sefer epey ilerlemiş enfeksiyon böbreklerime kadar o yüzden hala ağrı çekiyorum.hatta şuanda purinol diye iğrenç bişey içiyorum iltihabın dışarı atılmasını sağlayan ilaç :) siz siz olun bende yeni öğrendim bunu idrar yolarınız iltihaplandığı zaman önemseyin.kalıcı hasarlara sebebiyet verebiliyormuş.benden demesi :KK66:

Ayy çok geçmiş olsun yaa. Ben de iki buçuk sene önce sistit olmuştum. İdrarımı yapamıyordum, o kadar acıyordu ki ağlıyordum acıdan :) Yaptığımda da kan geliyordu. Bir antibiyotik kullandım sadece. Bir de bitkisel bir şey yapmıştım, onu hatırlamıyorum. Neyse bir hafta içinde geçmişti ve Allah'a şükür bir daha da olmadı. Umumi tuvaletlerden geçmişti. Onlara çok fazla gitmemek gerekiyor. Şimdi mecbur kalmadıkça gitmiyorum. Dışardaysam da tuvalet geziyorum, en temizini kullanıyorum :KK53:

evet çok dikkat etmek gerekiyor.ağrısı sızısı çok kötü.beni de ağlatıyor :) neyseki sen çabuk atlatmışsın,ben senin kadar şanslı değilmişim :)

gebelik testi yapıldı 0.1 çıktı gebelik olsaydı değer yüksek olmazmıydı?ben cumartesiden beri tedavi görüyorum sürekli hastaneye gidiyorum zaten dış gebelikten şüphelenmişlerdi hatta onun için gebelik testi yapıldı.ayrıca yakın bi zamanda kadın doğuma görünmüştüm herhangi bi problem yoktu.

geçmiş olsun antibiyotikle geçer canım takma kafana banada dua edin çok sıkıntıdayım :KK43:(

böbreklerimde herhangi birşey çıkmadı temiz :) fakat idrar yollarımdaki iltihap epey ilerlemiş antibiyotik tedavisi uyguluyorlar pazartesi enfeksiyon birimine sevk ettiler oraya gidicem.ilgin için çok teşekkür ederim :)
umarım ordada bi problem çıkmaz şimdiden geçmiş olsun canım bende 3 kere aynı enfeksiyondan muzdarip olmuştum bilirim acısını ağrısını umarım kurtulursun ve bir daha tekrarlamaz iyi dileklerim seninle

umarım ordada bi problem çıkmaz şimdiden geçmiş olsun canım bende 3 kere aynı enfeksiyondan muzdarip olmuştum bilirim acısını ağrısını umarım kurtulursun ve bir daha tekrarlamaz iyi dileklerim seninle

çok çok teşekkür ederim :)

X