Kızlar bitti sanırım bu sefer.. :(

Gelinlercicektir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2015
41
0
34
Daha öncede yazmıştım. Nisanlimın bana göz koyan arkadaşından. Şeytan gibi arkadaş. Ben bayram nedeniyle evime geldim. Nisanlimla kaldığım evde hemen arkadaşı yerleşmiş 1 hafta kalmak için. Benimle sevgilim bitanem aşkım diye konuşan adam buz gibi davraniyordu. Bu çocuk yani arkadaşı onu doldurdu diye söylediğimde gunahini aliyorsun diyip duruyor. Bu insan hapse girmiş çıkmış pis şeyler kullanan insan benim nisanlim sigara bile İçmez nisanlim in yanında melek ama bunu gosteremiyorsun ona. Ben bugun açtım aradım bana karsi neden böyle Soğuksun cevap yok. Ses yok. Bende dedim hep o çocuk dolduruyor seni diye gunahini almayackmisim çocuk kiskanc şeytan sürekli gözü üstümde olan bir sapık ben söyledim ona bagirdim beni bu çocuk yüzünden kaybetceksin diye suratıma kapattı. Terbiyesiz bağırıyorum diye vazgeciyorum resmen ondan artık bans bu sekilde davranıyor. Ne yapcagimi bilmiyorum.

Son düzenleme:
Bak canım evlencek adam böyle yapmaz.
Bu adamın bence niyeti evlilik değil arkadaş falanda hikaye sen takma kafana eyer 1 adam için nişanlısınu eziyorsa o adamdan da koca olmaz.
Hiç zorlama çünkü zorla güzellik olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…