- 14 Ekim 2019
- 90
- 24
- 3
- 28
- Konu Sahibi Sedasahin2
-
Taktim bende resmen cokelek gibi seyler geliyosun esimde kiyamam kendisinden geliyo saniyodu elma sirkesiyle yikadim bi kac kere gecti cok sukurKızlar bısı sorcaktım utanaraktan söyluyom kusura bakmayın ılıski sırasında bende beyaz kalıntılar gelıyo afedersınız esımede gelıyo ta beyaz beyaz kalıyo bi keresınde beyaz vardı bayaa bişi cıktı o ne olabılır sper kalıntısı olabıliyomu korunmuyoruz doktora gttım doktor efensıyon akıntın falann yok dedi kasıntı falanda yok mamtardann suphelenmıstım sureklı bu gelınce bide o buyuk kalıntıyı gorunce korktum
Gttım canm dedimde baktı bısı yok dedi akıntıda yok dedi anlamadım afedersın varya koyu beyaz boyle birikmis ıcınde sanrım bı anda cıktı ılıskı sonrasıMantara benziyor ama bilemicem tekrar doktora gitseniz daha iyi olacak
Anladım canım.. O zaman akıntıdan kaynaklı olabilirGttım canm dedimde baktı bısı yok dedi akıntıda yok dedi anlamadım afedersın varya koyu beyaz boyle birikmis ıcınde sanrım bı anda cıktı ılıskı sonrası
Valla aynen aynen :) bende ole oluyo ama nasıl bılıyon mu adetım bitiyo ya hep ortalarında böyle oluyo esıme bulasıyo ta doktorada gttımndedim hıc bısı yok dedi yanma kasıntı falan yok bı anda afedersın canm ıcınden kalıntı bısı cıktı büyük sümük gbi ama koyu beyazTaktim bende resmen cokelek gibi seyler geliyosun esimde kiyamam kendisinden geliyo saniyodu elma sirkesiyle yikadim bi kac kere gecti cok sukur
Aynam canim ben doktora da girmedim sirkenin gucune inaniyorum gercekten yani 3 kere falan yaptim allah basa vermesin y ani cok utaniyodum allahtan kendisinfen geliyo zannediyodu bide sey diyodu bu erkek cocuk olurdu kesin o zamanlar korunuyodum da :)Valla aynen aynen :) bende ole oluyo ama nasıl bılıyon mu adetım bitiyo ya hep ortalarında böyle oluyo esıme bulasıyo ta doktorada gttımndedim hıc bısı yok dedi yanma kasıntı falan yok bı anda afedersın canm ıcınden kalıntı bısı cıktı büyük sümük gbi ama koyu beyaz
Ne oldu pekı canm hamıle kaldın mı bende cok istiyorum valla allahm ınsallah nasıp eder 1 senelık evlıyım ocakta korunmayı bıraktık kalamadım daha sanki kalamıcam dıye korkuyorum bendeAynam canim ben doktora da girmedim sirkenin gucune inaniyorum gercekten yani 3 kere falan yaptim allah basa vermesin y ani cok utaniyodum allahtan kendisinfen geliyo zannediyodu bide sey diyodu bu erkek cocuk olurdu kesin o zamanlar korunuyodum da :)
Inallah senınde olur ah bi erkekler onlara kalsa ıstemıyo biz işte :)) cok ıstıyoz evladıYok canim o olay olali cok oldu bense 1 yildir korunmuyorum ve hala tik yok isin kotu tarafi esim korundugumu zannediyo
Amin canim insallah bu ay hamile kaliriz duphastonun baya faydasi varmis ben hic anne olamicak gibi hissediyorum psikolojim bozulduInallah senınde olur ah bi erkekler onlara kalsa ıstemıyo biz işte :)) cok ıstıyoz evladı
Esimde cok istiyo ama ben atanana kadar olmazmis once ogrencisin dedi simdi atan dedi bende bekleyemiyorum artik sonrada 6 tane yapacakmisizAmin canim insallah bu ay hamile kaliriz duphastonun baya faydasi varmis ben hic anne olamicak gibi hissediyorum psikolojim bozuldu
Yok kuzum ya yap 1 tane olsun ıkna etmeye calıs ben valla zar zor ettım bide bu hastalık cıkınca dedim olsun hadi hıc olmqzsa ne yapcaz dedim bana dio bosver olmasın bende kafasını catlatasa kadar her gun trıp ata ata :)en sonunda tamam dediEsimde cok istiyo ama ben atanana kadar olmazmis once ogrencisin dedi simdi atan dedi bende bekleyemiyorum artik sonrada 6 tane yapacakmisiz
Canim ben korunmayi birakali 1 yil oldu ama yok malesef soyleyemiyorum da en azindan birlikte doktora gider sebebini arastirirdikYok kuzum ya yap 1 tane olsun ıkna etmeye calıs ben valla zar zor ettım bide bu hastalık cıkınca dedim olsun hadi hıc olmqzsa ne yapcaz dedim bana dio bosver olmasın bende kafasını catlatasa kadar her gun trıp ata ata :)en sonunda tamam dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?