• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar Bişey denedim ama ya daha kötü olur yada daha iyi olur

7nbitirdin

Rabbim mucizem sana emanet
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
245
25
48
mrb kızlar ben pko hastasıyım daha önceden yaşşadığım düşüklerim var malesef nisanda kürtaj oldum ve daha hamile kalamadım bende KOCA KARI işi derler ya severimde öyle işlerle uğraşnayı meraktan :D neyse kızlar biz izinde adanaya kayınvalideme gittik geçen hafta oda bana dediki hamile kalmak için dedi rahim çekiyolarmış dedi ve sonra hamile kalınıyomuş dedi bende deneyelim dedim gittik kadına gelen gidenin hesabı yok öyle yoğun bende boş biri olsa bu kadar gelen olmaz diye düşündüm ve yaptırdım şimdi işlemi sırasıyla anlatıyorum umarım fayda görürüm :)
1 --- Eliyle karnıma bişiler yaptı çok canım yandı ve işlemi 2 dakika sonra tekrarladı canım yanmadı mesela daha :)
2--- bi gazetenin üzerine kuşüzümü ve karbiberi havanda döverek karıştırdı ve göbeğin alt kısmına gelecek şekilde büyük bi çarşafla sardı ama çok sıkı :)
3 --- ertesi gün içinde 1 kaşı zeytinyağı 1 demet maydanoz ve 1 yumrta pişirip çamaşırıma koymamı ve 1 saat o şekilde yatmamı söledi yaptım tabi o kuşüzümü ve karabiber karışımı hala vücudumda o ara 3 gün kalcak demişti
4---- ve zurnanın zırt dediği yer 3. gün zeytin dalı süt su karabiber ve maydanoz ve z. yağı bunların hepsii kaynatıp o belimde sarılı olan çarşafı çkarıp bi battaniyeye sarılıp buğusuna otur demişti oturdum 1 saat boyunca sonra eşinle çalış demişti çalıştık bakalım nolcak çok garipsedim ama yaptım
BU ARADA KIZLAR BEN DAHA 1 YIL 2 AYLI EVLİYİM :):52::52::52::52::52::52::52::52: UMARI FAYDASI OLURDA BENDE SİZLERE HABER VERİRİM BAKALIM :1::1:

Back