Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar birtürlü istedigim rengi elde edemiyorum yardım lütfen:(

Flzozlm

💙👼🏼
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
792
946
323
Saçlarımı küllü açık kumral renk istyrm önce sacımda turunculuk vardı boyadım küllü açık kumrala pek tutmadı.
Gecen hafta kendm orialle actm boyadm küllü kumrala tam istedgm renk oldu derken sacımı yıkayıp kuruttuktan sonra yine turunculuk oldgnu gördüm sacımın rengi resmen degisti altın sarısı gibi bisey lütfen yardımcı olun

o hatayı bende yaptım,gerçi tavsiyem için geç oldu ama yinede yazayım,açılan saça küllü kumral yapıldığında boya süresi sonunu bekleyince renk koyulaşıp kızıllaşıyor , ben onu engelledim ve katalogtaki saç rengini yakaladım oda şu şekilde oluyor,açılmış saçlarınızı tutam tutam boyayacaksınız ve bir tutamın işi bitip yıkanmadan diğer tutama geçmeyeceksiniz çünkü boya saçta en fazla 3-4 dk bilemediniz 5 dk duracak hemen yıkayacaksınız istenilen katalogtaki renk bu şekilde elde ediliyor( tutamlar oldukça minik minik olacak aksi halde tutamın tamamını boyayayım derken zaman geçmiş oluyor)arzu ederseniz fotoğrafta eklerim

Son düzenleme:

Fotoğraf yüklerseniz çok sevinirimm

Fotoğraf yüklerseniz çok sevinirimm

tabi yüklerim, geç yanıt verdim kusura bakmayın(saçımın üsrüne gölge düşmüş başka renk çıkmış heryer uçlar gibiydi)

Eklentiler

• $krank 167.jpg
    53,8 KB · Görüntüleme: 78
Son düzenleme:
çok tatlı bi renk elde etmşşsn tatlm.. hangi boyayla ne renke taban uzernde oldu bahsedermsn:106:

teşekkür ederim saçımın rengini açıcı ile açıp üzerine 7.1 boyadım ama yukarıda anlattığım gibi aksi halde koyulaşıyor koyulaştıkça kızıllaşabiliyor,marka olarakta nox tüp boya kullandım diğer çoğu markaların 7.1 ine baktım denedim beğenmedim tesadüfen rastladım çok beğendim heryerde bulunmuyor kuaför malzemeleri satan yerlerde buldum

cesaretine hayran kaldım doğrusu..
ben kuaförde dahi orial sürmelerine izin vermezken sen evde yapmışsın gerçekten büyük cesaret...
bana kalırsa saçının rengi hoş görünüyor ve ince telli orial sürersen zarar verisin canımm

evet bu konuda cesaretliyim siyah saçımı bile açtım çoğu kez,çok dikkatli olunursa yanmıyor ,ama şuda bir gerçekki muhakkak saç yapısına (en azından ileriki zamanlar da)zarar veriyordur kesinlikle, boyada öyle ama orial bambaşka birşey,saçım şuan koyu ve bir süre koyu gezmeyi düşünüyorum herkeste yakıştırıyor belkide birdaha açmam rengini,bakalım artık

Canim cok sagol bilgi icin. Cok isime yarayacak.
Siyah boya var sacimda, onu acmayi düsünüyorum. Üzerine 8.1 küllü acik kumral boyayacagim. Saclarin ince telli mi kalin telli mi? Boyayi tutma süresinin sac teli kalinligiyla ilgisi vardir herhalde. Benimkiler kalin telli belki sacta daha uzun tutmam gerekebilir.

rica ederim işinize yararsa sevinirim,boyanın saça etki etmesinde sanırım saçtan saça değişien birçok faktör olmalı dediğiniz gibi kalın tel -ince tel,yıpranıklık vs ama zaten 8.1 7.1 den daha açık bir ton olduğu için evet bekleme süresi zaten artabilir ama en garantisi saçı gözle sürekli takip etmek çünkü renk anlık değişiyor,istediğiniz tona gelince hemen yıkarsınız , artık 5 dk mı olur 10 dk mı olur

tabi yüklerim, geç yanıt verdim kusura bakmayın(saçımın üsrüne gölge düşmüş başka renk çıkmış heryer uçlar gibiydi)

canımmm bayıldmm yaa tam üstedgm renk ama senin söyledgn gbi yapmak zor ya uzun sürer

canımmm bayıldmm yaa tam üstedgm renk ama senin söyledgn gbi yapmak zor ya uzun sürer

o zaman tutam tutam değilde cila şeklindede yapabilirsiniz 7.1 ile yapmanız daha uygun olur 8.1 daha bir sarıya bakıyor (eğer bu yöntemle yaparsanız) bilginiz yok ise cilayıda tarif ederim arzu ederseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…