hmm digerleei noluyor buarada ve o yumurtlama doneminde sancim çok oldu onlar catlayamadigi icinmi okadar agri çektim3 yumurtadan biri çatlayıp dışarı çıkmıştır.
Nasıl yani? Adetinize 5 gün var ve yumurtlama mı oluşmuş, yani adete çok yakın bir tarihte olabiliyor mu yumurtlamaŞimdi Kızlar ben yumurtlama sancisini siddetli cekenlerdenim.kasiksancisi ve ates.
Ben adet dongumun ortasinda bunu yasadim yine ama ovulasyon testinde ciftcizgi goremeidm o ara ya kaçırdım yada başka şey bilemiyorum.ama ogunden beri sancim devam ediyir.neyse bu ağrılardan sonra pazaraksami oyleisne ovulasyon testi yaptım çift çizgi .bende yumurtlama beklmeiyorum ya acaba hamilemiyim dedim.pazartesi doktora gititm doktor bana halihazirda yumurtam var ilişkiye girebilrisin dedi.normalde 3 yumuryam vardi 2si nere gitti
Suan 1tanevar ve adetime 5gunvar.sonra iğne verdi sali carsmaab gecesi ilişkiye girdedi.bir anlam veremedim.bir sorun var ama ne???doktora dedim birşey demedi
aynen ben şok oldum adete tam 5kala yumurtam olusmus doktor degerlendir dedi hatta doktragitmeden öylesine ovulasyon yaptım çift çizgi görünce hamilemiyim dedim acaba umutlandim doktor dediki şuan yumurtan var iliskiye girebilrisin dediNasıl yani? Adetinize 5 gün var ve yumurtlama mı oluşmuş, yani adete çok yakın bir tarihte olabiliyor mu yumurtlama
ki beim adetlerim normalde düzenlidir 28günde birNasıl yani? Adetinize 5 gün var ve yumurtlama mı oluşmuş, yani adete çok yakın bir tarihte olabiliyor mu yumurtlama
Şimdi Kızlar ben yumurtlama sancisini siddetli cekenlerdenim.kasiksancisi ve ates.
Ben adet dongumun ortasinda bunu yasadim yine ama ovulasyon testinde ciftcizgi goremeidm o ara ya kaçırdım yada başka şey bilemiyorum.ama ogunden beri sancim devam ediyir.neyse bu ağrılardan sonra pazaraksami oyleisne ovulasyon testi yaptım çift çizgi .bende yumurtlama beklmeiyorum ya acaba hamilemiyim dedim.pazartesi doktora gititm doktor bana halihazirda yumurtam var ilişkiye girebilrisin dedi.normalde 3 yumuryam vardi 2si nere gitti
Suan 1tanevar ve adetime 5gunvar.sonra iğne verdi sali carsmaab gecesi ilişkiye girdedi.bir anlam veremedim.bir sorun var ama ne???doktora dedim birşey demedi
Canım mesela 3 yumurta oldu. 2’si çatladı. Kalan çatlamayan mı dölleniyor? Nasıl oluyor o döngüİkisi catlamısdır sen yıne degerlendır onlar tutmadıysa bu tutur belkı
Canım mesela 3 yumurta oldu. 2’si çatladı. Kalan çatlamayan mı dölleniyor? Nasıl oluyor o döngü
ama bbeim şöyle oldu adetten sonra döllenme zmanai kasiksancim atesin coktu neyse degeelendirdim onlari ben adete 5 kala baktım ovu testinde ciftfizgi acaba hamilmeyim dedim doktiragitim doktor suan sadece bir yumuryan vardedi hatat çatlama ignsi vedi suan onu bekliyorum.diger ikiyumurta noldu bilmiyorum doktor iğneden önce kantesti yapti hamilelik yok dedi.bunu degerlendir dediİkisi catlamısdır sen yıne degerlendır onlar tutmadıysa bu tutur belkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?