Rüya Yorumları kızlar biri yorumlayabilirmi rüyamda kıyametin koptuğunu gördüm :S

evcilkaktus

hiç bir acı baki değildir
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2012
1.236
10
rüyamda kıyamet kopuodu bende evimin mutfak pencresınden gokyuzune bakıodum bulutlar şimsekler falan ortalık yıkılıodu .. sonra karşıma bi adam çıkıo 30lu yaşlarda bana dio ki'' yeryüzünde 2 tane kutsal cepken(yelekde olabılır tam hatırlamıorum) var onları ezberlersen (ögrenirsende demıs olabılır) kıyametten kurtulucaksın''diodu . bende koşup eşimin eliden tutuyodum birbirimizi kaybetmeyelim beraber bulalım die cepkenleri. sonra uyandım korkudan bayılmak üzereydim ..:83::83: yorumlarsanız çok sevinirim kızlar kaç gündür etkisinden çıkamıyorum :18:

maya takvimine göre 21 aralıkta kıyamet kopacakya bilinçaltına yerlesmiş olmalı okadar gündeme geldiki bence herkesin bilinçaltında var bu 21 aralıkta kimse uyuyamayacak korkudan

yıllar önce sıkıntılı bir dönemimde ben de görmüştüm.
Uyumadan saate baktığımda 03.02ydi.
Rüyayı görgüm, kan ter içinde uyandım 03.03 dü.
Bunu görünce hepten ödüm kopmuştu
Herkes ömrün uzamıştır, hayra yor ya da inancını sağlamlaştır, kendine kızdığın şeyler olabilir bu konuda dedi.
Bilemiyorum, 8 sene önce görmüş olmama rağmen o 1 dk yı hatırladığımda her karesini tekrar yaşıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…