Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Babamı kaybetmedim ama nedense o korku bende de var. Tansiyonu birden yükselecek de bişey olacak diye aklım çıkıyor. Halbuki 47 yaşında. Ama oluyor işte. Amcası tansiyondan beyin kanaması geçirdi geçen ay, nasıl oldu anlamadım. Babama da olacak diye çok korkuyorum. Sigara da içiyor Sen şu an sadece çocuğuna odaklan hayatım. Sadece çocuğunu düşünmeye çalış ve dua et. Aklına öyle şeyler gelirse def et. Babama da bişeyler olmuş bu tansiyon yüzünden hastanelik olmuş ama annem ben hamileyim diye, kız kardeşim uzakta üzülmesin diye söylememiş, erkek kardeşimden duyunca fenalık geçirdim. Üzülüp duruyordum, sonra düşündüm bebeğim de bunlardan etkileniyor. Ona da yazık. Düşünmemeye çalış, lütfen... Dua etmekten başka çaren yok şu an.Benim derdim babam şöyle ki babam kalp hastası,tansiyon vs hastalıkları var 70ine merdiven dayadi ama sürekli hastalaniyo hastaneye kaldırılıyor. Her 3 4ayda bir acillik oluyor. Kendinizi ölümüme hazırlayın.eninde sonunda bu olacak dio. Hatta daha dün gözümün önünde can cekisti. Banyoda düşmüş bayilmis annem kucaklayip zor getirdi kendine hastaneye kaldırdık. Ablamla ben korkudan fenalasti hatta ben hamileyim Bebeğimi düşürecektim üzüntüden karın ağrısı çektim ama babam artık alisin sonunda olacak bu panik yapmayın dio bizi ölümüne hazırlamak istiyor.ama ben daha şimdiden kabullenemiyorum.cok canım yanıyor. Esimde bu halime üzülüyor kendini salma hazır bulun yarın birgün haber gelir dio. Ben kabul edemiyorum. Ona bişey olursa cildiririm bizim diregimiz Babamız benim vazgecemicegim tek insan mezara nasıl koyarım babası vefat eden birisi varsa nasıl kabullencem yardım etsin kafayı yiyecem. Kaybetme korkusuyla yaşamaktan
bnde ki bu duygusuzlukta yetimlikten 18 yaşında yetim kaldım kardeşlerim biri 13 biri 6 yaşındaydı ölüm varken şu hayatta saçma sapan şeylere üzülenleri umursayamıyorum.Yetimim ben. Genç yaşta kaybettim babamı...hemde çok kötü bir trafik kazasında.
Şu anda 31 yaşındayım. Çok zor günlerdi. Ama Rabbim sabrını veriyor. Acısı ilk günkü gibi kalmıyor. Yaşamayan anlamaz. Beni o dönemde kim teselli etmeye kalksa ne söylerse söylesin batıyordu. Bütün sözcükler havada kalır böyle durumlarda. Tek ilacı zaman zaman zaman. Biraz bencil yaptı beni genç yaşta yetim kalmak. Üniversitedeyken ailemi özledim diye ağlayanlara içten içe kızardım ben babamın sesini bile unuttum diye. Böyle işte... Rabbim babanıza şifa sizede sabır versin. Çıkmayan candan umut kesilmez.
kızlar destekleriniz için gerçekten çok teşekkür ederim biraz olsun nefes aldım allah hepinizin gönlünden geçen neyse onu versin hep mutlu olun inş
Allah acil sifalar versin.. cokca dua din sagligi icin..Benim derdim babam şöyle ki babam kalp hastası,tansiyon vs hastalıkları var 70ine merdiven dayadi ama sürekli hastalaniyo hastaneye kaldırılıyor. Her 3 4ayda bir acillik oluyor. Kendinizi ölümüme hazırlayın.eninde sonunda bu olacak dio. Hatta daha dün gözümün önünde can cekisti. Banyoda düşmüş bayilmis annem kucaklayip zor getirdi kendine hastaneye kaldırdık. Ablamla ben korkudan fenalasti hatta ben hamileyim Bebeğimi düşürecektim üzüntüden karın ağrısı çektim ama babam artık alisin sonunda olacak bu panik yapmayın dio bizi ölümüne hazırlamak istiyor.ama ben daha şimdiden kabullenemiyorum.cok canım yanıyor. Esimde bu halime üzülüyor kendini salma hazır bulun yarın birgün haber gelir dio. Ben kabul edemiyorum. Ona bişey olursa cildiririm bizim diregimiz Babamız benim vazgecemicegim tek insan mezara nasıl koyarım babası vefat eden birisi varsa nasıl kabullencem yardım etsin kafayı yiyecem. Kaybetme korkusuyla yaşamaktan
Benim babam bütün evlatlarınin muruvetini gördü ben en küçük evladiyim benim büyük oğlumu gördü şimdi ikincisine hamileyim inş onu da görür die ümit ediorum benim uzuntum bide ben 9 yıl sonra en küçük çocukları olarak dogdugum için babamın son göz agrisiydim benimle gecirdigi vakitin yarisini diğer kardeslerimle gecirmedi tek evlat gibi baktı gözüme aşırı duskunlugum sevgim bundan belkide 40 yaşımda da olsam sanki ben onun küçük kızı oda benim sonsuzlugu olan babammis gibi gelio ne yaparsam yapiyim zorlanıyorum hatta hastalandim artık üzüntüdenAllah babacigina şifalar versin
Ama olum hak elimizden ne gelirli
42 yaşındaydı babam vefat ettiğinde nisan 10 kalp krizinden kay ettik tedavi fırsatı olmadı bile kimi aniden kimi çeke ceke
11 sene bitti bile hiçbir torununu goremedi murvetimi göremedi
Her ölüm çok erken aci ama zaman geçtikçe o alev alev korlar kullenıyor unutmuyosun asla hep aklının bi köşesi de
Er geç o kapıya gidicez hepimiz ama çıkmadık candanda umut kesilmez
Bebeğini düşün sende bi annesinin artik