Kızlar biraz moral verin çok ihtiyacım var lutfen

ssn92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2015
16
8
Benim derdim babam şöyle ki babam kalp hastası,tansiyon vs hastalıkları var 70ine merdiven dayadi ama sürekli hastalaniyo hastaneye kaldırılıyor. Her 3 4ayda bir acillik oluyor. Kendinizi ölümüme hazırlayın.eninde sonunda bu olacak dio. Hatta daha dün gözümün önünde can cekisti. Banyoda düşmüş bayilmis annem kucaklayip zor getirdi kendine hastaneye kaldırdık. Ablamla ben korkudan fenalasti hatta ben hamileyim Bebeğimi düşürecektim üzüntüden karın ağrısı çektim ama babam artık alisin sonunda olacak bu panik yapmayın dio bizi ölümüne hazırlamak istiyor.ama ben daha şimdiden kabullenemiyorum.cok canım yanıyor. Esimde bu halime üzülüyor kendini salma hazır bulun yarın birgün haber gelir dio. Ben kabul edemiyorum. Ona bişey olursa cildiririm bizim diregimiz Babamız benim vazgecemicegim tek insan mezara nasıl koyarım babası vefat eden birisi varsa nasıl kabullencem yardım etsin kafayı yiyecem. Kaybetme korkusuyla yaşamaktan

Sabırlı ve güçlü olmak lazım bu yüzden şuan ayaktayım.
çünki ben birçok kez yaşadım.
saat gece 12 lerde acillere kaldırıyoruz annemi.
Seni çok iyi anlıyorum.

Sabırlı ve güçlü olmak lazım bu yüzden şuan ayaktayım.
çünki ben birçok kez yaşadım.
saat gece 12 lerde acillere kaldırıyoruz annemi.
Seni çok iyi anlıyorum.
Ne kadar güçlü durmaya calissam da bir yerde bırakıyor insan bide ben babama çok duskunum hiç dayanamıyorum

Kelin ilacı olsa başına sürermiş
Ben de çok korkuyorum aileme bir şey olursa diye

Ne kadar güçlü durmaya calissam da bir yerde bırakıyor insan bide ben babama çok duskunum hiç dayanamıyorum
Hamilesiniz daha çok duygusalsınız şuan
kendinize dikkat edin 2 can var sizde

Babam hayatta ama yok, bu daha çok acıtıyor insanın canını.. Ölse ne hissederım bilmiyorum. Elbet acı çekersınız ama hayat bu!

Allah gecinden versin, kotu dusunceleri kovun kafanizdan..suan sagliklii gorunup ve gencecik olup sabaha cikamayan nice insan var..

ama bilinki cekilesi olmayan dertler insana onceden soylense aslaaaa tahammul edemem dayanamam deriz..velhasil mevla basa dert verirse sabrinida beraber veriyor..

Ayrıca annem ve ablama vasiyet etmiş ölünce beni köyüme gömün diye bu sözlerin üzerine fenalasmasi uzuntume Tuzla biber oldu resmen

çok zorrr.. bunu kabullenmenin bir yolu yokki.. ama hamilesiniz bir can size emanet. onu düşünerek sakin kalmaya çalışın. allah şifa versin ama düzelebilirde yani kimse bilemezki. hastanedew yoğun bakımda öldü gözüyle bakılan hastalar bile ayaklanıyor düzeliyor. allah şifa versin iyi olur inşallah..

Anjiyo yapılmadı mı babanıza çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin .

10 seneyi askindir hastalıktan cekio ama bu yaz 88 kilodan 70 kiloya düştü ve cok iştahlı olan insanın iştahı kapandı konusmada zorlanio ve zor nefes alıyo yani gözümüzün önünde eriyor

10 seneyi askindir hastalıktan cekio ama bu yaz 88 kilodan 70 kiloya düştü ve cok iştahlı olan insanın iştahı kapandı konusmada zorlanio ve zor nefes alıyo yani gözümüzün önünde eriyor
çok geçmiş olsun. kendinizi onun yerine koyun allah korusun inşallah iyileşir ama acı çektiğini görmek, onun acı çekmeside çok kötü.. allah çektirmesin inşallah iyi olsun.

Ben de hamileyim canım. Bende babami aralikta kaybettim.eylul gb akciğer kanseri olduğunu öğrendim ve son evrede. Doktor sadece bana artık geri dönüşü olmadığını soyledi.2 ay icimde gizledim.anneme bile diyemedim düşünsene anneme hayat arkadaşının ölecegini nasıl söylerdim. Sonra agirlasti hastaneye kaldırıldı gittim 1 hafta baktım ve ayaga kalktı dönmek zorundaydim 1 yuvam evladim ve işim var. Benden sonra salmış kendini tam 2 hafta sonra telefonda ben iyiyim kızım merak etme beni dedi 1 saat sonra kaybettim. Doktorlar çok güçlü oldugunu bu derece içi paramparca olan birinin agrikesici bile almadan sirf benim icin yaşamaya çalışmasına hayret ettiler. Sonuc ne biliyonmu babamin 3 yıldır istediği toruna babami kaybettikten tam 1 ay sonra gebe kaldim ve hergece halen ruyalarimda ve ben her yalniz kaldihimda agliyorum.BEN ALLAHA BIR CAN VERDIM ODA KARSILIGINDA BIR CAN VERDI BANA

Sevdiklerini kaybetme korkusunun bir tesellisi yok maalesef. Acıyor acıyor acıyor. Sonra acı azalıyor boşluk, hasret başlıyor.

Hayırlı ömür hayırlı ölüm nasip olsun bizlere.

Bas
Başın sağolsun benim bir oğlum var onun doğduğunda bir isim söylemiş ama annem o zaman söylemedi kimliği çıkınca söyledi ben de ah etmiştim eğer bir oğlum daha olursa adını o isim koycam die kız çok istiyordum ama allah yine erkek verdi bu sefer babamın dediği ismi koycam bu biraz beni teselli edio babamdan bir hatıra gibi oğlumun ismi kalicak die ayrıca benim babam da çık güçlü direndikce direniyor ama Ecel kendini hiç unutturmuyo maalesef

Artık
Sevdiklerini kaybetme korkusunun bir tesellisi yok maalesef. Acıyor acıyor acıyor. Sonra acı azalıyor boşluk, hasret başlıyor.

Hayırlı ömür hayırlı ölüm nasip olsun bizlere.
Artık tek istediğim ele avuca düşmeden vefat etmesi bu yaşına kadar hep dik birsekilde yaşadı hiç egilmedi bundan sonra öyle olursa yaşadıkça hergün ölür zaten bunu biliyorum ama yinede üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…