Kızlar Biraz Moral,Motive Olun Lütfen :( İçim Sıkılıyo

simge_kyc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
1
0
34
Hayatımda tam anlamıyla 3 senedir ilişkim var diyebileceğim bişey olmadı ..saçmasapan insanlar,ne istediklerini bilmeyenler mi desem, sevgili olmak isteyipte sevgilisi mi olanlar..türlü türlü cinsler çıktı karşıma..Buna Karşılık arkadaşlarımı. Bir çoğu evlendi. Bu arada 25 yaşındayım ve inşaat teknikeriyim..En güzel yaşlarım Yanlız Sevgisiz başkalarına imrenerek geçiyo Umudum ve ümidim bitiyo hayallerimi bile öldürdüm..içinizde benim gibi hissedipte karşısına gerçek Aşkı çıkan var mı:) moral olsun banada :) nasıl tanıştınız?

Son düzenleme:
Yoğ anam yoğ gercek aşk falan ..gurban olam öyle beklentiye girmeyin.

Daha 25 yaşındasın hiç gerek yok böyle üzülmelere. Allah daha büyük dert vermesin. Zamanı gelince iyi biri çıkar elbet bunları biraz kadere bıraksak daha rahat ederiz gibime geliyor
Birini değil iyi birini isteyin. Boş yere üzmeyin kendinizi.

Umudunun ümidinin bitmesi için henüz çok gençsin.
Bekle doğru zamanda karşına en hayırlısı çıkacaktır.

Sen ne diyosun.. Benim hayatımda ilişkim var diyebileceğim bi ilişkim olmadı.. 3 seneymiş.. en son 8 sene filan önce. İlişki bile değil. Tanıdım tanımadım.. O kadar..

Çok kötü biten bir ilişkimden sonra dedim ki artık yeter bekliycem
4 sene falan oldu
Kendimce kuralım şu
Yanlış insanlarla birlikte olurken doğru insanı kaçırabilirim
Acaba sende kötü bi ilişki yaşadn mı ?
Kimseye güvenmemem gerektiğini düşünüyorum. Biraz saçma ama çok büyük bir darbe yedm
Öle işte bekliyorum :))

Cicek sev, böcek sev, odun sev, ama erkek sevme haketmiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…