- 24 Ocak 2018
- 18
- 0
- 1
- 34
- Konu Sahibi Girlspower88
-
Haklıymışsınız ama pıhtı göremedim şüphelendim sancım devam ediyor. Pıhtılı geliyor artık :))Ben sana demiştim artacaktır diye cnm yerleşme kanaması öyle olmaz damla damla olur :)
Şüphen kalmadı o zaman :)Haklıymışsınız ama pıhtı göremedim şüphelendim sancım devam ediyor. Pıhtılı geliyor artık :))
Canım şüphem arttı ya şimdi pede baktım pıhtı falan göremedimŞüphen kalmadı o zaman :)
O başta olmayabilir sonradan geliyor cnm bitimine yakın ama bu kadar uzun sürmez yerleşmeCanım şüphem arttı ya şimdi pede baktım pıhtı falan göremedim
Kanım burdakilere benzemiyor bu yerleşme kanaması fotoğrafı da kanım yoğun gelmiyor. Yoğun gelmediği için rengini seçemiyorum kırmızı gibi açık biraz ama resimdekilerle alakası yokO başta olmayabilir sonradan geliyor cnm bitimine yakın ama bu kadar uzun sürmez yerleşme
Tecrübeli kızlar, reglime ne kadar süre kala bhcg testi yapalıyım sizce?
8 gün kala yaptırabilirsiniz
Bendede oldu adete 4gün kala ğeçeteyle silerken gördüm ama gögüs ağrm yol sadece belim ağrıyor arada kasığım ağrıyor ama farklı değil adet ağrısı gibi çöezemiyrm cok istyrmSlm arkadaşlar ben yeni geldim yardımcı olur musunuz adetten 5 gün önce sabah kahverengi akıntı geldi başka yok ama kaşık ağrım var adet oldum diyorum yok dün gelmesi lazımdı bugünde gelmedi şimdilik göğüslerim ara ara elektrik çarpması gibi oluyor acaba neden olabilir yardımcı olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?