Kızlar bir yardımcı olur musunuz?

wersaff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2014
567
97
34
Merhaba kızlar ;soracak kimsem Yok maalesef
Hemen geçiyorum konuma ; kızlar çocuk denemesi yapıyoruz .Adetime bir hafta kala peçeteye sildikçe kanama mevcut ,yani ne kırmızı ne çok pembe anlamadım .İnt baktım yerleşme kanaması vs diyorlar .Ama 4 gündür sürüyor .Adet olmadığıma çok Emin’im çünkü adet olduğumda ağrım olur burada ağrım bile Yok .Neyse int okudum kist vs de kanama yaparmış (adetlerim çok düzenlidir) bu arada gelem kanama akıntı ile birlikte geliyor

Benim beklediğim adetten bir gün önce kahverengimsi geldi peçeteye sildikçe geliyordu. Adet günümde test yaptım direkt çift çizgi çıktı kan testiyle de teyit ettirdim pozitif çıkto

Ben bu hassas gebelik testlerinden aldım Fortel diye , adetten 6 gün önce yaptım Negatif .Şimdi adetime 3 -4 gün kaldı .Ben anlamadım neyin nesi bu kanama ,Bende adet günümü bekliyorum .İlk defa böyle oldu ya

Ben bu hassas gebelik testlerinden aldım Fortel diye , adetten 6 gün önce yaptım Negatif .Şimdi adetime 3 -4 gün kaldı .Ben anlamadım neyin nesi bu kanama ,Bende adet günümü bekliyorum .İlk defa böyle oldu ya
Ben adetime 4 gün kala normal test alıp yapmıştım silik de olsa pozitif i görmüştüm.Bence hiç ihmale gelmez bu işler kadın doğuma gidin daha önce de hiç böyle olmamıştı diyorsunuz

Bugün bembeyaz akıntı geldi .Kesildi zannettim .Bende geldim hastaneye .Şuan kan testini bekliyorum

Geçen sene bu zamanlarda yazmıştım maalesef hamile olduğuma çok inanmıştım o zaman ,hamile değilmişim 5 doktor gezmiştim ..Biri dedi 2 tane çikolata kistin var ,biri dedi iltihap ,biri dedi kist biri dedi patolojiye parçayı göndermemiz lazım velhasıl kelam ..En son başka doktora gittiğim de sadece basit adet düzensizliği yaşıyorsun dedi ve ilaç yazdı bana 28 günde bir adet oluyordum sonra ilaçla birlikte 33 günde bir olmaya başladım .
Tam bir sene sonra aynı bahar aylarında olduğu gibi bu defada adet gecikmesi yaşadım bugün 41. Gün ve hala adet olmayı bekliyorum .Konulara bakınca bu yazım önüme geldi .Kadınlar kulübüne herkes bakıyor sorunu olan yazıyor ve sonucu buraya yazmıyor ..Bende yazayım dedim Çok içten dua edin bana

Ne güzel yapmışsın canım sonucunu yazarak inşallah gebesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…