• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bir yardım lütfennnn

Mlscm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
1.341
547
53
Arkadaşlar hayırlı akşamlar..
Ya bi sorum var sizlere şimdi ben evimde afedersiniz tuvalet ve banyom ayrı banyoda klozet var ama kullanılmıyor ben iki gündür fark ediyorum klozetin en alt kısmı var banyoyu yıkarken ordan küçük siyah kurt çıkıyor ve aşırı midemi bulandırıyor 🤢 sürekli banyo yu yıkarım dün kezzap döktüm hepsi çıktı büyük ihtimal su çok kaçmasından ve yaş kalmasından oluştu çekiyorum ama klozetin altını çekemem haliyle ne yapmalıyım neden olur bu tarz şeyler eşim böcek ilacı sıkıp şeffaf silikonla halledicem diyor ama sizdende fikir almak istedim

Kezzap döktüyseniz onların tamamı şu an ölmüştür. Orayı iyice kurutup silikon çekmek bence de gayet mantıklı. Allah kolaylık versin.
Sağol canım ama kezzap tan sonra bugün tekrar gördüm o yüzden bözek ilacı sıkıp kurumasını bekleyip bir kere daha yıkayıp sonra kurulayıp siliko sıkar heralde

Bizimde yeni evimizde olmustu hatta klozetin yaninda kucuk bir dusakabin vardi yikiyordum tekrar cikiyordu bigun dusakabinin altindaki parcayi cikardim ve bi bakarimki oradada kurtlar var bir guzel heryerini camasir suyuyla yikadim hic kurt kalmadigina emin olana kadar sonrada klozete silikon cektik Allaha sukur hic bisey kalmadi

Bizimde yeni evimizde olmustu hatta klozetin yaninda kucuk bir dusakabin vardi yikiyordum tekrar cikiyordu bigun dusakabinin altindaki parcayi cikardim ve bi bakarimki oradada kurtlar var bir guzel heryerini camasir suyuyla yikadim hic kurt kalmadigina emin olana kadar sonrada klozete silikon cektik Allaha sukur hic bisey kalmadi
Silikon en alt kısma değilmi açık olan yer var eşim oraya çekicem diyor

Evet en alta yerle birlesik olan kisma ayrica dusakabin falan varsa altina falan bakin mutlaka
Evet canım Oraya da bakayım zaten bu kezzap ı dökünce birden hepsi fırladı sebebi ne acaba su oluşturuyor sanırım yaş kalmasından dolayı

Bir önceki kirada oturduğumuz evde de oluyordu. En kökten çözüm klozet taşını değiştirmek.

Bir önceki kirada oturduğumuz evde de oluyordu. En kökten çözüm klozet taşını değiştirmek.
Evim yeni daha 5 yıllık klozete yeni ama biz kullanmıyoruz ona rağmen sürekli çamaşır suyu ile dezenfekte ederim banyoyu yıkarken çok su kullanıyorum ve altına kaçıyor sanırım bu yüzden oldu şuan değiştiremeyiz ama ileriye doğru tam değiştirmek istiyoruz banyoyu zaten

Evim yeni daha 5 yıllık klozete yeni ama biz kullanmıyoruz ona rağmen sürekli çamaşır suyu ile dezenfekte ederim banyoyu yıkarken çok su kullanıyorum ve altına kaçıyor sanırım bu yüzden oldu şuan değiştiremeyiz ama ileriye doğru tam değiştirmek istiyoruz banyoyu zaten
İlk siz mi girdiniz eve?

Evet canım Oraya da bakayım zaten bu kezzap ı dökünce birden hepsi fırladı sebebi ne acaba su oluşturuyor sanırım yaş kalmasından dolayı
Valla yas kalmasi falan degil bence cunki biz evi alali daha 1 ay olmustu birde ebeveyn banyosu surekli kullanmiyorduk sadece ben kullaniyordum ama ust kattakile kullaniyordu bence kanalizasyondan geliyordu bana oyle geliyo ama dedigim gibi iyice bak temizle yok olur seninkide ins.

Valla yas kalmasi falan degil bence cunki biz evi alali daha 1 ay olmustu birde ebeveyn banyosu surekli kullanmiyorduk sadece ben kullaniyordum ama ust kattakile kullaniyordu bence kanalizasyondan geliyordu bana oyle geliyo ama dedigim gibi iyice bak temizle yok olur seninkide ins.
Olabilir canım hiç yoktu böyle bişey.. Sağol canım yorum için

Canım birde şeffaf silikon çekecek eşim olur demi

Şimdi emin olamadım eşime sordum. Nemden oluyormuş. Klozetin altları aşınmış yuvalanmışlar oraya. O yüzden klozeti değiştirince yok olmuş.
İşte bende böyle tahmin ediyorum su çok kaçtığı için nem yapıp oldu sanırım klozet değişecek mecbur

Back
X