Senden hoşlanıyorsa o da, mutlaka aranızda bir şeyler başlar zaten. Madem diyaloğun var, bu adam sana bir şeyler hissediyor olsa harekete geçer. O yüzden kesinlikle açılma derim ben. Açılsan arkadaş olarak da kalamazsınız. Bir daha tekar ediyorum eğer onda da bir şeyler varsa, harekete geçer. Bir erkek bunu yapar. Bu yüzden bu şekilde devam et bence. Kendini üzmemeye ve umutlanmamaya çalış ayrıca.
ayşecm çok teşekkkür ederm sağolasın.cesaret etmek isitiyorum işte...bunu düşünmenin çok saçma olduugnu biliyorum ama biz onunla daha bu sene görüştük tanıştık ama ortak arkadasımız çok hatta benm arkadaslarım çok yakın deiliiz ama onun en yakın dostları onlardanda utanıyorum bazen çok saçma biliyorum ama utanıyorum işte.ya söylersem onlarlada bir sorun olursa felan istemem öyle şey ama en güzeli dediğin gibi cesaret etmek herhalde
Kesinlikle arkadaşın dediğine katılıyorum.
Senden hoşlanıyorsa o da, mutlaka aranızda bir şeyler başlar zaten. Madem diyaloğun var, bu adam sana bir şeyler hissediyor olsa harekete geçer. O yüzden kesinlikle açılma derim ben. Açılsan arkadaş olarak da kalamazsınız. Bir daha tekar ediyorum eğer onda da bir şeyler varsa, harekete geçer. Bir erkek bunu yapar. Bu yüzden bu şekilde devam et bence. Kendini üzmemeye ve umutlanmamaya çalış ayrıca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?