kızlar merhaba öncelikle... ben çok zolru yolllardan geçerek şu anki konumumdayım onu söylemek istiyorum öncelkle sizlere ama bunda hoşlandııgm erkeğin etkiis çok.konuya şöyle başliyim ben memlketmden birini seviyorum ilçede yaşıyoruz küçük yer ben onu görüyordum ama o beni bilmiyordu sadece ben onu görüyordum o kadar farklı liselerde okuudk tnısmıyorduk hiç ortaka rkadaslar vardı ama öyle tanısmak için bi fırsat olmadı.ben onu 2 3 kez görmüştüm ne bilim hani derler ya bunu o başık altında adlandırmam ne kadar doğru olur blmyırum ama ilk görüşte aşk diyelm.ben araştırdım felan bu üni 1. sınıfta okuyomrus o zmanlar tandgımda ve ne tesadüftürki benm istedgm ünide ve istedgm bölümde okuyomuş.neyse ben bir türlü tanısma fırsatı bulmazken b gün aklıma geldi dedmki facede eklm hem tanısmıs olurum hemde bölm hakkında bilgi alıırm öyllekle ekledm ben bunu faceden bölüm hakında bilgiler verdi bana saolsun tel numaraaarmıızı felan aaldık öyllekle tansııtk ama yüüzüyüze hiç konusmadık 1 ssene öle facedne merhaba merhaba ama ben 1 sene kendmi yedm resmen 15 tatilinde felan glirdi görürüüdm kaçardım hiç onunla yzyüze görşmedm ama 1 sene diidinip çalştım şu an onunla aynı ünideym ve hattada aynı kmapüsteyiz :)
kmapüüsmüz küçük zaten çok byk değil bu arada.ilk defa okulda görştm onla yardımcı olurum felan dedi öyle devam bu sne başdım zaten daha üniye düşndm belki dedm tanıynca vazgeçersn herkres uzaktan hş görünüür ama tanıdıkça onu dahada sevdm dahada bağlandım şu an ona deliler gbi aşğım ama aradas gibi knuusyoruz o öyle görüyor bende yapışık bi kız değilm o yzden yamanmıyorumda beli etmeye çalılıyorum fırsat budukça ama her zmanda görmyorumki faceede bazen sela ders teden mesaj atar ama arkadas gibi napıyosun sınavlar nasıl felan.sevgiliisi yok biliyorum ama bir sevdigii varmı onu biblmem.ben 1 sene açştım çok bekledm onu aynı üniyii kazndım herşey farklı oloaca zannediyordum ama hiçbirşey farklı olmadı yine arkadasız ben zaten ilk başlarda bişey ksun demedm ama bzende acıtıyor insnanın içini.kızlar 15 ttatilden sonra açılsam mı diyorum segiğimi sölesem böle içim içimi yemektense hatamı etmiş olurum gerçekten cok cnım yanıyor yardımcı olurmusunuz açılma konusunda? imdiden sağlun arkdaslar
kmapüüsmüz küçük zaten çok byk değil bu arada.ilk defa okulda görştm onla yardımcı olurum felan dedi öyle devam bu sne başdım zaten daha üniye düşndm belki dedm tanıynca vazgeçersn herkres uzaktan hş görünüür ama tanıdıkça onu dahada sevdm dahada bağlandım şu an ona deliler gbi aşğım ama aradas gibi knuusyoruz o öyle görüyor bende yapışık bi kız değilm o yzden yamanmıyorumda beli etmeye çalılıyorum fırsat budukça ama her zmanda görmyorumki faceede bazen sela ders teden mesaj atar ama arkadas gibi napıyosun sınavlar nasıl felan.sevgiliisi yok biliyorum ama bir sevdigii varmı onu biblmem.ben 1 sene açştım çok bekledm onu aynı üniyii kazndım herşey farklı oloaca zannediyordum ama hiçbirşey farklı olmadı yine arkadasız ben zaten ilk başlarda bişey ksun demedm ama bzende acıtıyor insnanın içini.kızlar 15 ttatilden sonra açılsam mı diyorum segiğimi sölesem böle içim içimi yemektense hatamı etmiş olurum gerçekten cok cnım yanıyor yardımcı olurmusunuz açılma konusunda? imdiden sağlun arkdaslar