• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bir yardım lütfen.Erkeğe açılmak doğrumu doğruysa nasıl?

zeynep15

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2009
107
0
96
Antalya
kızlar merhaba öncelikle... ben çok zolru yolllardan geçerek şu anki konumumdayım onu söylemek istiyorum öncelkle sizlere ama bunda hoşlandııgm erkeğin etkiis çok.konuya şöyle başliyim ben memlketmden birini seviyorum ilçede yaşıyoruz küçük yer ben onu görüyordum ama o beni bilmiyordu sadece ben onu görüyordum o kadar farklı liselerde okuudk tnısmıyorduk hiç ortaka rkadaslar vardı ama öyle tanısmak için bi fırsat olmadı.ben onu 2 3 kez görmüştüm ne bilim hani derler ya bunu o başık altında adlandırmam ne kadar doğru olur blmyırum ama ilk görüşte aşk diyelm.ben araştırdım felan bu üni 1. sınıfta okuyomrus o zmanlar tandgımda ve ne tesadüftürki benm istedgm ünide ve istedgm bölümde okuyomuş.neyse ben bir türlü tanısma fırsatı bulmazken b gün aklıma geldi dedmki facede eklm hem tanısmıs olurum hemde bölm hakkında bilgi alıırm öyllekle ekledm ben bunu faceden bölüm hakında bilgiler verdi bana saolsun tel numaraaarmıızı felan aaldık öyllekle tansııtk ama yüüzüyüze hiç konusmadık 1 ssene öle facedne merhaba merhaba ama ben 1 sene kendmi yedm resmen 15 tatilinde felan glirdi görürüüdm kaçardım hiç onunla yzyüze görşmedm ama 1 sene diidinip çalştım şu an onunla aynı ünideym ve hattada aynı kmapüsteyiz :)
kmapüüsmüz küçük zaten çok byk değil bu arada.ilk defa okulda görştm onla yardımcı olurum felan dedi öyle devam bu sne başdım zaten daha üniye düşndm belki dedm tanıynca vazgeçersn herkres uzaktan hş görünüür ama tanıdıkça onu dahada sevdm dahada bağlandım şu an ona deliler gbi aşğım ama aradas gibi knuusyoruz o öyle görüyor bende yapışık bi kız değilm o yzden yamanmıyorumda beli etmeye çalılıyorum fırsat budukça ama her zmanda görmyorumki faceede bazen sela ders teden mesaj atar ama arkadas gibi napıyosun sınavlar nasıl felan.sevgiliisi yok biliyorum ama bir sevdigii varmı onu biblmem.ben 1 sene açştım çok bekledm onu aynı üniyii kazndım herşey farklı oloaca zannediyordum ama hiçbirşey farklı olmadı yine arkadasız ben zaten ilk başlarda bişey ksun demedm ama bzende acıtıyor insnanın içini.kızlar 15 ttatilden sonra açılsam mı diyorum segiğimi sölesem böle içim içimi yemektense hatamı etmiş olurum gerçekten cok cnım yanıyor yardımcı olurmusunuz açılma konusunda? imdiden sağlun arkdaslar

cogu insan der ki: acilma. kacan kovalanir. kucuk dusersin. birak o acilsin, vs.
ben derim ki: sen acil. beklemek, umutlanmak basta tatlidir ama bir sure sonra kendi kendine gelin guvey olmak aci verir. hayat cok kisa. acaba, keske dememek icin, icinde kalmamasi icin, guzel bir sekilde acilabilirsin.
zaten kucuk dusurecek bir hareket yaparsa kendi kucuk bir insan demektir. ama karsilik verir mi dersen, onu sormadan bilemezsin. ancak hareketlerinden anlam cikarirsin. nereye kadar?

bencede beklemenin bir anlamı yok.öyle çocuğun yanına gidipte direkt seni seviyorum deme ama mesajda falan seninle mesajlaşmak konuşmak hoşuma gidiyor falan de.alttan alta söyle yaniii ilk başta.sonra bir süre geçsin hoşlanıyorum seviyorum dersin.hazır çocuğunda hayatında kimse yokken neden sen olmayasın.:1:bol şanslar canımmm

Küçük düşürecek bir insan oldugunu zannetmiyorum zaten ama beni tek korkutan karşılık bulamamak değil beni korkutaan açıldıktan sonra şu an ki durumumdan çok daha kötü olacağım.en kötü ihtimal onunla arkadas olarak klmak istiyorum.evet bana karşılık vermeyebiliir zorla değil bunuda beklemyorum ondan ama şu anki durumumdan çok daha kötü olmak beni krkutuyor.ayşe cnm mesajlaşıyoruz evet ama çok sık değil konustugumumzda da senin dediğin şeyler olmaz diyemem yani bana derslern nasıl aaşıltınmı diye sorarken ben ona seninle mesajlaşmak hoşuma gidiyor diyemem o yzden olmaz yani yiende sğolasın cnm :) başka tavsiyelrinizii bekliyorum herkesn....

Senden hoşlanıyorsa o da, mutlaka aranızda bir şeyler başlar zaten. Madem diyaloğun var, bu adam sana bir şeyler hissediyor olsa harekete geçer. O yüzden kesinlikle açılma derim ben. Açılsan arkadaş olarak da kalamazsınız. Bir daha tekar ediyorum eğer onda da bir şeyler varsa, harekete geçer. Bir erkek bunu yapar. Bu yüzden bu şekilde devam et bence. Kendini üzmemeye ve umutlanmamaya çalış ayrıca.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bna bişeyler hisettiğini düşnmüyorum cnm harkete geçermi onuda bilemem şu an bildiğim tek sey arkadaas olmammız ama böylede dediiğim gibi çok zor oluyo her gün beklemek onu her gün sadece faceden takip etmek belli bbi noktada acıtıor insanı açılmayı o yzden düşünüyorum.

zeynepciğim bekle bekle nereye kadar ama?sen mesajlaşıyoruz falan dedin ya ondan öyle yazmıştım.2-3 mesajda bittiğini düşünmemiştim.tryamour un dediği gibi bir şeyler hissetse sana açılırdı ama belki o da cesaret edemiyor olmasın?gerçi erkekler bu konularda açık olurlar çekinmezler ama...bilemiyorum.hem çocuğa açılsan bile arkadaşlığın neden bitsin ki sonuçta aranızda bişey olmadı ,bence arkadaşlığınız bitmez.elalem eski sevgilisiyle ayrıldığıhalde yinede görüşüyor,(ben buna karşıyım eski sevgiliden dost olmaz)sen sevdiğini söylemişsin çok mu yani.sen onun açılmasını beklerken başkası açılırsa ne olcak çocuğa?seçimini artık yapmalısın ya inceldiği yerden kopsun deyip söyleyeceksin ya da kaderine razı olup onun adım atmasını bekleyeceksin.benim düşüncem bu aklını çelmiş gibi olmayayım ama...ben sabırsız birisiyim beklemeyi sevmem o yüzden ben olsam söylerim,küçük düşermiyim falan da sanma.

ayşecm çok teşekkkür ederm sağolasın.cesaret etmek isitiyorum işte...bunu düşünmenin çok saçma olduugnu biliyorum ama biz onunla daha bu sene görüştük tanıştık ama ortak arkadasımız çok hatta benm arkadaslarım çok yakın deiliiz ama onun en yakın dostları onlardanda utanıyorum bazen çok saçma biliyorum ama utanıyorum işte.ya söylersem onlarlada bir sorun olursa felan istemem öyle şey ama en güzeli dediğin gibi cesaret etmek herhalde

Senden hoşlanıyorsa o da, mutlaka aranızda bir şeyler başlar zaten. Madem diyaloğun var, bu adam sana bir şeyler hissediyor olsa harekete geçer. O yüzden kesinlikle açılma derim ben. Açılsan arkadaş olarak da kalamazsınız. Bir daha tekar ediyorum eğer onda da bir şeyler varsa, harekete geçer. Bir erkek bunu yapar. Bu yüzden bu şekilde devam et bence. Kendini üzmemeye ve umutlanmamaya çalış ayrıca.

Kesinlikle arkadaşın dediğine katılıyorum.

ayşecm çok teşekkkür ederm sağolasın.cesaret etmek isitiyorum işte...bunu düşünmenin çok saçma olduugnu biliyorum ama biz onunla daha bu sene görüştük tanıştık ama ortak arkadasımız çok hatta benm arkadaslarım çok yakın deiliiz ama onun en yakın dostları onlardanda utanıyorum bazen çok saçma biliyorum ama utanıyorum işte.ya söylersem onlarlada bir sorun olursa felan istemem öyle şey ama en güzeli dediğin gibi cesaret etmek herhalde

o zaman bir süre daha bekle .onunla aynı ortama girmeye birlikte vakit geçirmeye falan çalış.ya da ne bileyim ortak arkadaşlarınızdan en güvendiğine söyle derdini anlat,o da hoşlandığın kişinin ağzını arasın,düşüncesini öğrenmeye çalşsın.beklemek çok zor gerçekten .zaten 1 yıl boyunca onun hayaliyle yaşamışsın.ve tam gerçekleştirmene 1 adım kalmış.yakın arkadaşlarından falanda utanıyorum demişsin,gerçi ben olsam bende utanırdım ama bir yerden de başlamak lazımm.sen dediğimi düşün canım yinede şu ortak arkadaş işini yani:):):)

evet cnm dediğin çok mantıklı ortak arkadas felan onlarda aynı şehirde bizle okuyorlar ama ben onlara çok güvenemiyorum çok yakın dostum değiller çünkü arkadaslarım ama çok yakın değiliiz o yzden sanıırm onlara söyleyemem kafam çok karıştı gerçekten ne yapacağımı bilmiorum :s

Kesinlikle arkadaşın dediğine katılıyorum.

haklısınız gerçekten ben şu ana kadar bu konu hakkanda çok büyük konustum dedmki bir erkeğe aşkımda ölsem yinede ona açılmam dedm ama kmse kmsenin halinden anlayamaz kızlar ben çok çektm bu konuda gerçekten aslında o bana destek oldu istemeyerekk ben onun sayesnde kazandım belkide bu üniyi çok çalıştım yanına gideym diye gecelerce hiç durmadan çok şey hayal ettm gidince herşeyn farklı olacağını düşündm ama hiçbirşey farklı olmadı artık tak dedi sizide beni anlayınki açılmayı düşünmem gayet doğal buna karşı olmama rağmen.bu konuda tavsiyesi olan arkadasları bekliorum veya bri erkeğe açılan nasıl açıldı neler yaşadı anlatırsanız çok sevnmrm kızlar

Altina imzami atiyorum. Ama ayrica eklemek istiyorum. Eger gördün ki beliri bir zaman sonra hala acilmiyor ve sana karsi aslinda sadece arkadaslik babinda bir yaklasim sergiliyor o zamanda yavas yavas mesafe koymaya calis. Cünkü sen ona karsi birseyler hissettikce bu olay platonik aska dönüsecek. Sonunda o kisinin her bir sözünden her bir hareketinden birseyler cikarmaya calisacaksin ve sonunda sen perisan olacaksin. Karsi tarafin düsüncelerini suan bilmiyorsun yani cok güzel seylerde olabilir. Ama herseye hazirlikli ol ve öncelikle kendini düsün. Hakkinda hayirlisi. Mutluluklar dilerim.

ayyy şekerim sanada ne desem olmuyor onudiyorum olmaz diyorsun bunu diyorum olmaz diyorsunn bende şaşırdım kaldım artık:):):)bazı arkadaşlar açılma falan yazmışlar ama böylede muallakta yaşanmaz ki,ileride belki söyleseydim diye pişman olmakta var,gerçi söyledim diye de pişman olmak var yani %50 ihtimal söz konusu.benmde aklımı karıştırdın gördün mü bak:):):)zaten şuanki hislerin platonik aşk ,platonik aşka dönüşecek diye birşey yok ortada, 1 yıldır olan bir durum bu çünkü.duygularını söylediğinde de red cevabı alsan bile şimdiki durumundan farklı olacağını düşünmüyorum,sonuçta şuan sadece selamlaşıyorsunuz arada bir mesajlaşıyorsunuz iki taraftanda bir hareket göremiyorum ben.en azından söylediğinde bir netlik kazanırsın belki üzülürsün ama hiç olmazsa kafandaki soru işaretleri kalkar...

bıktırdım demi tatlım kuusra bakma valla :)) çok sağolasın yardımların için umarım hakkımda en güzel neyse o olr alah hepimiizn yardımcısıı olsun

Amin inşallah canım benim.hakkımızda hayırlısı olsun.bıktırma değilde sana yardımcı olmak istiyoruz hepimiz burda.ama sende kararsızsın çünkü cesaret edemiyorsun.nasıl karşılar diye ürküyorsun ya da korkuyorsun diyeyim.ama önünde 2 seçenek var ya söylemek ya da susmak öylece beklemek.iyi düşün ona göre karar ver diyorumm

madem aynı kampustesınız neden okuldayken mesaj atmıyorsun ders aralarında bırlkıte oturun bı seyler ıcın. bence bırlkte zamn gcırmeye calıs.suan bır seyler hıssetmıyor olabılır daha sonra olabılır.duruma gore yap derım.:61:

Back