- 14 Ocak 2016
- 35
- 61
- 38
- Konu Sahibi pandayavrusu
-
Hem bekar hemde evli nasıl olabiliyosun acabaaaTam yumurtlama/ doğurganlık dönemime denk gelen günlerden olan yani tehlikeli bir gün olan 1 ocak'da korunmasız ilişkiye girdim. Vajinamın dışına boşalsa da bulaşabileceğinden şüphe ediyorum. Sonrasında 12-13 saat içerisinde derhal ella ertesi gün hapı kullandım. Adetim gecikti şimdi. Panikliyorum. Karnımın alt bölgesinde tuhaf, hafif bir şişlik var. Psikolojim bozuldu belki. Eşimle ayın 3 inden beri konuşmuyoruz annemin babamın evine geldim beni aldattığı için ayrılma kararı aldım o yüzden bebek sahibi olmak istemiyorum. Ella ertesi gün hapı adet geciktirir mi? Ne zaman test yapmalıyım? Çok kötüyüm kızlar
Sinirlenip bekar yazdım çünkü yeni üye oldum ve eşimden ayrılacağım için anımsamak bile istemedim onu aldatıldım ve çünkü aile evindeyim. İstersen nüfus cüzdanımın fotosunu atabilir, evli olduğumu kanıtlayabilirim. Böyle bir yalana girmem. Ama sen uzaktan bakıyorsun haklı olarak sordun durum budur ama teşekkür ederim.Hem bekar hemde evli nasıl olabiliyosun acabaaa
Bir de neden soruma güzelce yanıt vermiyorsunuz? Tamam şişlik kısmını atıp diğerlerine odaklansanız yardımcı olmaya çalışsanız, çok rica edeceğim:/He bebek olduda karnında şişti yahu bebek olsa bile o karın şişermi bi saçmalamayın ya
Ertesi gün hapları hakkında bilgin var mı? Gecikme yapabilir mi? Ve evet en iyisi doktora gitmek olacak sanırım:/ teşekkür ederim umarım başıma gelmemiştir bu iş ve kürtaj gibi nahoş bir durumla karşılaşmam.Dr git en sağlamı o varsa eğer istemiyosan aldırırsın
Hiç kullanmadım kullananda tanımıyorum hiç ama işe yaraması gerekir o ilaçların amacı o sonuçta şişliğin sebebi sinirlerin bozuk ve gastrit olabilir gaz şişkinlik yapar adetin yakınsa bu yüzdende şiş olabilirsin hakkında hayırlısıErtesi gün hapları hakkında bilgin var mı? Gecikme yapabilir mi? Ve evet en iyisi doktora gitmek olacak sanırım:/ teşekkür ederim umarım başıma gelmemiştir bu iş ve kürtaj gibi nahoş bir durumla karşılaşmam.
Bu arada ertesi günü hapını ne kadar erken içersen o kadar korur diyebiliyorum benErtesi gün hapları hakkında bilgin var mı? Gecikme yapabilir mi? Ve evet en iyisi doktora gitmek olacak sanırım:/ teşekkür ederim umarım başıma gelmemiştir bu iş ve kürtaj gibi nahoş bir durumla karşılaşmam.
Selam canım bir arkadaşım da aynı sorunu yaşamıştı. Ertesi gün hapı kullanımı sonrasında yumurtlama ertelendiği için sadece bir sonraki adet döneminde adet olma günü değişkenlik gösterebilirmiş daha sonra normal düzenine geri dönüyormuş. Hatta 7 güne kadar gecikmesi de normalmiş. Eğer daha fazla geciktiyse test yapmakta fayda var.Tam yumurtlama/ doğurganlık dönemime denk gelen günlerden olan yani tehlikeli bir gün olan 1 ocak'da korunmasız ilişkiye girdim. Vajinamın dışına boşalsa da bulaşabileceğinden şüphe ediyorum. Sonrasında 12-13 saat içerisinde derhal ella ertesi gün hapı kullandım. Adetim gecikti şimdi. Panikliyorum. Karnımın alt bölgesinde tuhaf, hafif bir şişlik var. Psikolojim bozuldu belki. Eşimle ayın 3 inden beri konuşmuyoruz annemin babamın evine geldim beni aldattığı için ayrılma kararı aldım o yüzden bebek sahibi olmak istemiyorum. Ella ertesi gün hapı adet geciktirir mi? Ne zaman test yapmalıyım? Çok kötüyüm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?