• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bir yardim edin akil verin :(

Ateacherlady

🎀
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2015
1.762
5.863
158
Herkese iyi akşamlar kızlar bende 6 aydır bebiş bekliyorum ama olmuyor bu ay çok düzenli bir ilişki olmadi ama adetim 3 gün gecikti sadece 2 gündür sabahları 2 3 damla kan geliyo gün boyu başka yok ağrım falanda yok adet olcakmisim gibi sadece göğüs ağrısı var test yaptım negatif çıktı sizce kan tahlili yaptırıyim mi artik her kan tahlilinde 0.01 değerini gördüğümde psikolojim bozuluyo korkuyorum

Anlattıgın kanama implantasyon kanamasına benziyor. Implanyasyondan sonra beta hcg kana gecer. Sonra da idrara. Yani eger hamileysen bile su an ogrenmen zor. Idrarda negatif cikar. Gec yumurtlama yasamis olabilirsin. Regl olmazsan bir kac gun bekle kan testi icin

Anlattıgın kanama implantasyon kanamasına benziyor. Implanyasyondan sonra beta hcg kana gecer. Sonra da idrara. Yani eger hamileysen bile su an ogrenmen zor. Idrarda negatif cikar. Gec yumurtlama yasamis olabilirsin. Regl olmazsan bir kac gun bekle kan testi icin
Cevap için çok çok tesekkur ederim o zaman cuma kan vereyim ben hala regl olmazsam

Back