• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kizlar Bir Yardim Eder Misiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaslar ben 16 aralikta cok akinti gelmem uzerine ovulasyon testi yapmistim ve asagidaki sonuclar cikmisti. Hep yumurtlamadan sonra 14. Gun adet olurum ancak adet olmadim yumurtlamayi bloke edip normal duzenime gore baksakta dun adet olmam lazimdi hala olmadim ancak bu ay korunuyorduk bir fikri olan var mi
İlk iki fotografi yumurtlama olarak almistim sonra siliklesti onlar da asagida en sonuncusu dunku ovulasyon testim. Dunku ovulasyon testim de silik cikinca yanlislikla hamilelige ihtimal ver miyorum zaten korunuyorduk.
neyı merak ettın yanı? neden adet olmadıgını mı? normal olarak mevsım gecıslerınde cogumuz bunu yasarız. dıyet yapsan ya da spor ya da o ay stresslı olsan ya da uzak bı yere gıtsen ıklım degısse yıne adet gecıkebılır:) ve bu da bı gercek kı ben dogum kontrol hapı kullanıp hamıle kalan prezervatıf yırtılan spıralı kayan ve bebısı olan bı suru kısıye saht olunca korunma dıye bısey yok allah ne zaman ısterse o zaman verıyo kısmına ınandım :))) hersey olabılır neden hamılelık testı yapmıyosun ? sımdı her gecen gun streslenıp daha da erteletceksın adetini

Back